UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
http://tinyurl.com/26fe29m2
-
Вони займаються переважно продажем Marketplace Renfaster.ca Компанії на зразок bwalk ( волрдіють багатоквартирними будинками і здадуть в оренду ) Походити по району , часто борди про рент виставляють
-
Invest with secure platform that can only makes you happy, start with $500 and earn $5,000 as profit you can make your withdrawal after 24 hours of trading to join him winning platform 👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+w5ALjssBXghlYTJk t.me/+w5ALjssBXghlYTJk
-
Привет! Если вы заинтересованы развиваться и зарабатывать в сфере криптовалют и хотите зарабатывать еженедельно от 15 до 18%. Мы предлагаем высокую доходность и комфортные взаимовыгодные условия!
-
Да сделают вам права, мы тоже так делали по справке с пасольство.
-
Мы делали давно, ждали месяц, сколько ждать сейчас не знаю, думаю так же.
-
Всім привіт! В суботу була наша остання вечірка, а ми вже готуємось до наступної. В п’ятницю будемо розривати танцпол під улюблені пісні від 90-х до 2010-х, під які виросли ви та, можливо, ваші батьки:) А також зробимо розіграш двох квитків на концерт гурту Probass & Hardі, який відбудеться 17-го червня. І 350$, які планували витратити на сертифікат на стрибок з парашутом передамо в благодійний фонд на відновлення Херсонщини після техногенної катастрофи чи відправимо напряму військовим. Приходь на вечірку в образі, записуй своє ім’я та номер телефону на вході для розіграшу призів. Тераса працюватиме всю ніч: жодних резервацій, жодних бронювань столиків - приходь, знайомся, танцюй, лови момент. Всі питання стосовно івенту пишіть @edmonton_ukraine або instagram.com/edmonton.ua Частина від прибутку — на ЗСУ.
-
Подскажите где купить проездной для украинцев? Вроде 30 долларов стоит
-
Відповідь на питання до всіх «розумних»: 1. Це благодійна вечірка. З якої я сам закидую 350$ своїх. 2. Не подобається — є можливість не йти. 3. Можна плакати в подушку, і казати «все пропало», а можна хоч якось допомогти. Для нас є більш важливим те, що люди які потребують допомогу військові, чи ті які зараз постраждали від техногенної катастрофи скажуть «дякую», а не те, що ви будете засуджувати. 4. Ваша думка ні на що не вплине зараз, якщо хтось не задонатить більше, ніж ми задонатили з моменту першої вечірки — більше 3700$.
-
Дякую