UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Є опція зробити маршрут: з місця в місце і навіть ввести дані, коли бажаєте відправитись чи коли прибути)😉
-
Вбийте в картах адресу в даунтауні і Вам покаже всі маршрути автобусні
-
У жены foil less едино разовый пропуск cuaet ,дабы получить полноценную визу в паспорт требуется по той же схеме новую заявку на визу подавать ? Проживаем в Эдмонтоне
-
Наприклад, на ставках на самерсайді. А бо на річці, в районі форт Едмонтон футбридж. Там прикольно для молодих сімей з маленькими дітьми. З одного боку - дуже стрімка течія, з іншого- мілководдя, де діточки можуть киснути в калабанці у тіні. Ну і там же пікнік можна організувати. Для вимогливіших- аллан біч. Це все.
-
Привет. Все, кто хочет помочь ЗСУ и ебашить русских заполняйте анкету открыли новый офис в Киеве и рвём этих петухов на перья. Регулярно донатим в ВСУ 🦾🦿 forms.gle/FjynXBM5TTYAPs637
-
Набирають в батальйон ,,Альберта,,
-
Хотел спросить собираются ли в Эдмонтоне мужики футбол смотреть??? 16 числа сборная играет, а теперь понимаю что здесь трансляция в 6.45 утра будет😁😁😁 так что и предлагать собирается глупо 🤣🤣🤣
-
Та який лохотрон? Бачите , номер телефону з США, певно, пропонують гроші. Звичайно, лайкайте.
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Раджу " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефітів Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.