UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Набирають в батальйон ,,Альберта,,
-
Хотел спросить собираются ли в Эдмонтоне мужики футбол смотреть??? 16 числа сборная играет, а теперь понимаю что здесь трансляция в 6.45 утра будет😁😁😁 так что и предлагать собирается глупо 🤣🤣🤣
-
Та який лохотрон? Бачите , номер телефону з США, певно, пропонують гроші. Звичайно, лайкайте.
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Раджу " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефітів Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Всім доброї ночі! Якщо хтось їде 12 червня після обіду з Едмонтону до Калгарі і може взяти 2х попутників, відгукніться, будь ласка?
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Раджу " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефітів Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО. Буду рада допомогти нашим людям🤗
-
Всем привет , нас эвакуировали с Едсона , в связи с пожаром . Сейчас в Эдмонтонне .Может у кого-то есть где остановиться на время .. думаю 2..3 дня . Я , Жена, тёща и кошка ..
-
Тримайтеся!!!
-
Айда к нам!
-
Яка гарна замовлена реклама😂❤️❤️
-
Детейлінг центр «REVOLUTION» 🚘🚿 Хочу порекомендувати Вам хлопців, як професіоналів свого діла які знають як привести ваше авто в гарний та блискавичний стан, надати салону приємного запаху і рідного кольору пластиковим деталям, повернуть сидінням заводський стан, а декор елементам блискавичності та свіжості! Директор і робітник детейлінг центру Роман, раніше мав свій бізнес в Запоріжжі і був одним з найкращих в цій справі! Тому, він завжди професійно надасть оцінку вашому автомобілю і доступно пояснить Вам усі потрібні процедури для вашого 🚗 Сьогодні особисто відвідав хлопців і був задоволений їх гостеприємністю та працею! (Відео з роботою додається) Контакти✉️: 🏘️ 8520 126 Ave NW, Edmonton 📱Instagram: @revolutionautodetailing Tel☎️: 825 989 6120