UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Мені було соромно за українців, які просто відкривали рахунок, знімали ці нещасні 250$ і закривали рахунок в один день. І ця програма була розроблена тільки для українців які приїхали по CUAET.
-
О, це чудово, заспокоїли, чекатиму на схвалення заявки 🙃
-
Це ж неправда:)
-
Вам видніше
-
Сомневаюсь, что программа была только под CUAET. Каждая фин организация имеет бонусы для новоприбывших. Возможно у вас есть подтверждение, поделитесь пожалуйста ссылкой. Да, не всегда приятно видеть, что соотечественники абузят систему. При этом соглашусь со словами выше, все условия предварительно рассчитываться, закладывается и процент таких действий, т.е. потерь. Разрешено все что не запрещено.
-
В них і раніше була програма по обміну балів на ці 250баксів, просто вони завернули це в невдалу халяву без умов і вигребли
-
У Сібс і досі така є, але там умови які за місяць не виконаєш, бо трохи люди головою думали
-
Это такая же тема как и про "государство столько всего предоставляет бесплатно". Все только через расчеты. Даже при минимальной оплате налоги составляют 5200 в год. А каждый сам может на своем примере это посчитать. В среднем сумма будет значительно выше. Даже если половина приехавших уедет, чем-то воспользовавшись (выплаты, проездные, рекреация, все остальное), государство все равно будет в плюсе. Этот вопросы чуть более высокого уровня. Бесплатно ничего не бывает.
-
Раз про банки йде мова, в мене є питання до клієнтів Scotia банк, який вже як майже рік не дає кредитку моєму синові, який прибув по CUAET. Декілька разів він просив, але в банку тільки тягнуть час, начебто пообіцяли розглянути та надати на 500CAD через місяць 😕. Це всім новоприбулим так Scotia розглядає? Мені та дружині в CIBC без проблем одразу дали кредитку на 1000CAD.
-
Дякую. Я запитав про як у інших з цим, може синові не пощастило з відділенням?
-
Обратитесь к сотрудику банка Scotia @kvasnetskyy
-
У кого домашній інтернет не від телус, Підкажіть яка у вас ціна швидкість, і скільки зайняло підключення?
-
В CIBC і в мене без питань було
-
В Servus аплікація по телефону, далі кредитку надіслали поштою. CIBC все онлайн та також поштою надсилають
-
Як тільки мені виповнилось 18, то Servus дав кредитку на 1500$ та CIBC на 1000$
-
Сину 34, всі такси та податки заплатив у квітні
-
Ну нам с мужем пришла в течение пары недель год назад без проблем. Сколько сыну? Может в возрасте дело, вроде до определенного ее и не дают вообще.
-
Доброго дня Можливо хтось має місце в Консульство України?(хто має запис,але наприклад змінилися плани і не планує)
-
Так само і в моєї дівчини!
-
Звернувся до того хлопця що тобі надали посилання на нього, через 2 неділі кредитка була з лімітом 1000, через неділю надав довідку що працюю і ще через неділю ліміт піднявся до 2000
20 Jan 2023, 21:20
50757/96550
about 9 hours ago