UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В Servus аплікація по телефону, далі кредитку надіслали поштою. CIBC все онлайн та також поштою надсилають
-
Як тільки мені виповнилось 18, то Servus дав кредитку на 1500$ та CIBC на 1000$
-
Сину 34, всі такси та податки заплатив у квітні
-
Ну нам с мужем пришла в течение пары недель год назад без проблем. Сколько сыну? Может в возрасте дело, вроде до определенного ее и не дают вообще.
-
Доброго дня Можливо хтось має місце в Консульство України?(хто має запис,але наприклад змінилися плани і не планує)
-
Так само і в моєї дівчини!
-
Звернувся до того хлопця що тобі надали посилання на нього, через 2 неділі кредитка була з лімітом 1000, через неділю надав довідку що працюю і ще через неділю ліміт піднявся до 2000
-
Дякую! Я вже порадив йому теж так поступити. Але так не повинно бути, на мою думку. Політика банку однакова, а не різна у різних відділеннях😁
-
Вітаю всіх. Який домашній інтернет кращій, та дешевший? Та як його підключити??? Дякую.
-
Скажіть, будь ласка. Дитині 15років можливо отримати банківську картку,(так як в Україні,карта Юніора)?
-
І він там не один 😂
-
Ну, попався якийсь чудернацький робітник😁Людський фактор :)
-
Дякую.😊
-
В Scotia банку ми відкрили сину картку. Сину 13 років. Картка не прив'язана до батьківської, як в Україні, а самостійна (дебетова). Він сам підписував документи і вже несе відповідальність.
-
Доь
-
support.shaw.ca/t5/billing-account-articles/are-shaw-services-available-in-my-area/ta-p/11153 Just google it
-
А як дивитись, тут всього два провайдера?
-
Дякую
-
1. Telus 2. Shaw Смотрите какой лучше работает в вашем районе.
-
Дяка
20 Jan 2023, 21:20
50770/96554
about 4 hours ago