UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
И еще хочу поделиться со всеми своим постом про кредитные карты.
-
Хочу зробити важливий пост, тому що було вже багато питань/скарг особисто мені щодо видачі кредитних карток. 1) Банки та кредитні спілки посилили критерії видачі кредитних карток новоприбулим. 2) Як підвищити свій шанс отримати кредитну картку без утримання грошей? При оформленні телефонних сервісів, інтернету, оформляйте кожен сам на себе, а не всі, наприклад, на чоловіка/батька. Ці сервіси теж йдуть вам у кредитний репорт та підвищують вам кредитний рейтинг. 3) Робота. Якщо вам приходить зарплата як direct deposit на рахунок, це також великий плюс при оформленні кредитної картки. 4) Заощадження. Я всім своїм клієнтам відкриваю відразу Savings Account і говорю, що з кожної зарплати треба щось на нього перекладати. $5, $10 із зарплати, хто скільки може. Банки не люблять видавати кредитки якщо на рахунках по $0. Всі розуміють, що відкладати гроші зараз складно, але тут важлива не сума, а сама поведінка (pattern). Якщо у вас йде стабільне поповнення savings account навіть $5 з кожної зарплати, це вже добре. 5) Не тримайте готівку, якщо щось привезли з собою, а кладіть на рахунок. Були випадки, коли людям давали кредитки навіть без роботи, але тому що були гроші на рахунку. 6) І нарешті не бійтеся кредитних карток із утриманням. Ці гроші все одно ваші, їх просто заморожують на вашому рахунку. Якщо ви добре користуватиметеся цією кредиткою, і під час за все платитимете, потім можна буде прибрати цю заморозку через кілька місяців. 7) Якщо вам відмовили – не треба подаватись знову через 2 тижні. Це буде тільки знижувати ваш кредитний рейтинг, якщо подаватися так часто. Потрібно почекати пару місяців. Зібрати якусь суму на savings account і тоді спробувати знову Всім бажаю удачі! Усі питання можна в особисті повідомлення! Слава Україні 💛💙
-
ещё одна важная штука о которой не все знают. самая первая кредитка в Канаде покрывается государственной программной (CDOA) которая позволяет открыть кредитную карту даже если нет кред истории. Не открывайте первую креду где-нибудь типа capital one. выбирайте норм банк.
-
У каких?
-
Сперечатися не варто. Просто запитайте в спеціалістів.
-
Если жизнь выбросит из Альберты, можно перевестись и в другой банк :)
-
Не факт
-
Ну то чисто банк Альберты. Его нет в другой провинции. Как Servus Credit. Я бы рекомендовал открывать в больших банках потому что никогда не знаете куда жизнь забросит.
-
Так, це монстри ринку, але , зазвичай, наприклад, моргідж можна взяти на більш вигідних умовах у менш потужних кредитних організацій.
-
Я в Альберте был с банком АТВ.
-
Напевно, мова йде про те, ,що нормальний банк - це той, який має відділення, в які можна фізично завітати пересічному клієнту.
-
Добро
-
Саме так.
-
Т.е. у моргидж брокеров?
-
До прикладу, Viktor Schaefer- безумовний авторитет у цих питаннях. В Едмонтоні - Тетяна Осауленко.
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Раджу " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефітів Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.