UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Спасибо
-
Привет есть контак сто козак?
-
Дякую за вичерпну відповідь та корисні посилання. Я маю пластикове посвідчення 2002 року без терміну дії. Мій чоловік має ламіноване посвідчення теж без терміну дії. В Канаді ми лише гості на 3 роки, чи подовжать документи невідомо. Тож як то взагалі можливе, що тільки Альберта вилучає наші права, а Онтаріо та Квебек ні, як після повернення з канадськими в Україні будемо їздити? На скільки років канадське посвідчення?
-
www.alberta.ca/id-requirements-for-identification-cards.aspx
-
довольно популярно объясняет www.youtube.com/watch?v=VFYVSZnkzl0
-
Дякую
-
open.alberta.ca/dataset/d5394885-f4e7-4ccc-a291-5ac8bdfb52a0/resource/09e8ef99-5017-4b5d-b97d-1798ed20508b/download/lbr-information-guide-for-ukrainians-arriving-in-alberta-ukr-2022-08.pdf
-
сам я еще не менял/не получал, потому моим мнением не руководствуйтесь как последней инстанцией, я лишь озвучил то, что слышал сам 100500 раз и если не ошибаюсь, то даже на официальном сайте была описана эта процедура
-
Прописано в Альберте?
-
я заранее извиняюсь если дезинформировал, просто уже не раз обсуждали эти вопросы, в том числе и можно ли обменять свои права украинские только после получения фулл прав канадских. Якобы есть такой лайфхак, но по итогу оказалось, что в большинстве случаев права именно забирают , так как наличие двух прав незаконно и это четко прописано
-
Я запитала в чатах Монреаля(Квебек) та Гамільтона(Онтаріо) всім українцям права відсканували та повернули, чому Ваші забрали?
-
первое
-
Питання до тих хто вже міняв права. Українське національне посвідчення водія забирають та анулюють чи віддають?
-
Дякую
-
Знайди app pillintrip у playstore, там можно найти
-
Дякую!!!
-
vancouverok.com/amp/meditsinskie-preparaty-v-kanade-i-ih-analogi Там і інші аналоги
-
Добрий день.Підскажіть будь-ласка ,де можна найшвидше зробити медогляд?
-
Доброго дня! Може хто підкаже, чи посовітує, де дізнатися? Чи потрібно міняти на канадські права грузинські, які являються міжнародними? Дякую за інформацію.
-
Доброго дня,хтось привозив із собою play station 4,чі буде вона в Канаді працювати?
20 Jan 2023, 21:20
5083/96729
about 2 hours ago