UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Сперечатися не варто. Просто запитайте в спеціалістів.
-
Если жизнь выбросит из Альберты, можно перевестись и в другой банк :)
-
Не факт
-
Ну то чисто банк Альберты. Его нет в другой провинции. Как Servus Credit. Я бы рекомендовал открывать в больших банках потому что никогда не знаете куда жизнь забросит.
-
Так, це монстри ринку, але , зазвичай, наприклад, моргідж можна взяти на більш вигідних умовах у менш потужних кредитних організацій.
-
Я в Альберте был с банком АТВ.
-
Напевно, мова йде про те, ,що нормальний банк - це той, який має відділення, в які можна фізично завітати пересічному клієнту.
-
Добро
-
Саме так.
-
Т.е. у моргидж брокеров?
-
До прикладу, Viktor Schaefer- безумовний авторитет у цих питаннях. В Едмонтоні - Тетяна Осауленко.
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Раджу " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефітів Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
А хто ще може краще проконсультувати з приводу іпотеки?
-
Наприклад, Sentinel. В принципі, варіантів багато, але звичайно, вигідніше в когось на подвір'ї.
-
instagram.com/canada_ipoteka?igshid=NGExMmI2YTkyZg== Посмотрите тут рассказывает о покупке ипотеки. Я так поняла что на первый кредит нужно всего 5%