UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не, бомжей хватает в Саскктуне, но в Эдмонтоне из раз в надцать больше.
-
Они не бомжи,они люди которые не попали под влияние общества и могут дышать свободным воздухом,это люди которые не нуждаются в благах цивилизации,они по настоящему свободны
-
Админы группы, вам не кажется что в этой группе стало мало полезного и часто сюда просто пишут от нечего делать. Эффективность группы упала! Возможно стоит поставить таймер времени на отправку смс. Потому что пишут много, но по делу %5
-
Так
-
Це я розумію, але мені потрібне спеціальне місце, де не буде машин
-
З супроводжуючим де завгодно
-
Ми, русскіє білі, теж варимо ширку!!!
-
Можливо хтось може підказати місця де можна вчитись водити, можливо спеціальні дороги?
-
Мені відмовили на укр права! Менеджер придурошний попався напевне
-
Хай краще за корпораціями -монополістами держава дивиться! У моб зв'язку чому такі ціни? Схоже на картелну змову
-
Для отримання бонуса 300$ в TD банку треба виконати 2 з 3-ьох нижчевказаних пунктів: - Налаштувати регулярне отримання зарплати/пенсії або державних виплат - Здійснити оплату рахунка через EasyWeb (офіційна сторінка банку) чи мобільний додаток TD Bank на суму, не меншу 50$. (Саме через них, а не просто здійснити онлайн-оплату карткою банку) - Налаштувати регулярний щомісячний автоматичний платіж на суму не менше 50$.
-
Каким образом это разрешает вести бизнес по чёрному «как дома»?
-
И это тоже большой фактор
-
Ціни на мобільний зв'язок високі, томущо щільність населення дуже мала . Альберта має территорию як Україна, а населення, тобто споживачів тільки кілька мільйонів.