UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Напишіть у приват
-
Хтось оплачував послуги стоматології з void cheq? Як воно працює? В мене вимагають саме чек, а я в цьому зовсім не розуміюся. Чт мають право вони вимагати якийсь певний вид оплати? Якщо мені зручніше розрахуватися онлайн або карткою?
-
Добрый день) есть у кого контакты проверенного иммиграционного консультанта?) Спасибо заранее ) видел раньше в чате,сейчас найти не могу по поиску )
-
Оу, таких номерів нажаль немає… Але є номер гарячої лінії IRCC
-
Також раджу для оформлення страховки по цій ардесі. У п'ятницю оформила за один день. Надала копію українського посвідчення (скрін з кабінета водія), а також 2 електронні поліси українські за останні 2 роки та посвідчення канадійське і мінімальний платіж вийшов 155 доларів на місяць, а максимальний 233. Тож раджу.
-
Є декілька питань з приводу іміграції
-
Воид чек - это немного другое. Если Вас просят выписать чек, то просто в банке говорите, что хотите выписать на такую то сумму чек такому то получателю, получатель Вам даст реквизиты. Я так аренду оплачиваю, чеками
-
t.me/ukredmonton/71
-
Если им нужна Ваша дд, возможно они сами Вас зачарджат, либо же просто говорят Вам , что выпишите нас чек на такую то сумму. Если попросили именно воид, то скорее всего да, им нужны Ваши an/rn , чтобы снять оплату
-
Благодарю)
-
Здравствуйте, есть ли в чате инструктор которые работают в местных registry
-
Дякую. Мабуть, я просто неправильно зрозуміла їх. Бо для мене усе, що пов'язано із чеками - тьма-тьмуща. Виходить, їм просто потрібна моя Direct Deposit Form.
-
🔥 Revolution auto detailing 🇺🇦 Профессиональная команда 🧽 Химчистка авто после покупки 🚘 Подготовим авто к предпродажному виду 📌 8520 126 Ave NW, Edmonton 📞825 - 989 - 6120 📲 IG : @revolutionautodetailing 🕛 9 am - 5 pm ( Mn - Fr)
-
#відгук #стоматологія Дякуємо Тетяні за допомогу в записі, а також за постійний супровід на прийомі❤️
-
Під камерами стояли cibc банка
-
Дякую за інформацію
-
Что-то сделали владельцу?
-
Вот така х*йня їздить в Едмонтоні З гіоргавская лєнтачкая
-
Доброго дня,батько шукає для себе машину можливо тут є в групі люди які тим і займаються і зможуть допомогти,або хтось можливо може поділися контактом? Дякую!
-
А я думав, причини вийти на вулку не знайду :D
20 Jan 2023, 21:20
51059/96662
about 3 hours ago