UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вот это верный совет
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Переказати гроші на польську карту. Пейсенд два рази відмова...
-
Are you ready? Вже в цю суботу, 17-го червня відбудеться наша чергова зустріч з запальними танцями, гарною музикою і новими знайомствами. Після цієї вечірки робимо паузу щоб стати для вас ще кращими, тож беріть з собою друзів і відпочивайте з нами як в останнє🔥 Зустрічаємось в The Provincial kitchen & bar о 10:00pm. Вхід: 15$. Дівчатам до - 11:00pm вхід безкоштовний, після - 10$. Подробиці стосовно вечірки на сторінці в інстаграм instagram.com/edmonton.ua
-
Good afternoon, I am looking for a job related to oil or gas. I have 2 certificates h2s Alive, first aid standart. I have a nice car, I live in Edmonton, ready to move. Physically strong, smart, English is weak, I study every day. добрый день, ищу работу связанную с нефтью или газом. У меня есть 2 сертификата h2s Alive, first aid standart. Есть хорошая машина, живу в Едмонтоне , готов к переезду. Физически сильный, умный, английский слабый, учу каждый день.
-
Я вам ще зранку написав,ви так і не прочитали)
-
Я працюю в офісі в кастомер сервіс, знайшла роботу за 2 місяці. У мого роботодавця була вимога мати будь-яку вищу освіту, не обовʼязково канадську, тож мене з моїм українським дипломом без проблем взяли
-
Univar Solutions
-
Підкажіть, будь ласка, як називається компанія?)
-
Щось їм не сподобалось у ваших легенях Чи не якісній ренген
-
Спілкуватись з клієнтами компанії і виконувати їхні реквести