UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Транзитная виза нужна если время между вылетами привышает 48 часов . Если вы летите со стыковкой раньше вообще без проблем , ну и для простоты выбирайте один аэропорт . Растояния между аэропортами конские , это будет накладно по времени + такси / общественный транспорт тоже выйдет в доп растраты
-
Покупал за месяц ( наверно даже чуть меньше ) Гамбург - Лондон-Калгари - Эдмонтон 2 билета . Две огромных сумки по 23 кг каждая + одна маленькая сумка ( ручная кладь включена ) общее время перелета в районе 22 часов . Билеты вышли в районе 1450 евро
-
При мені сім'ю не пустили І, якщо не таємниця, яка була вартість квитка?
-
Ну я летел с Германии . Поэтому рассказал свой опыт перелета
-
Угу Це все можно дуже довго пояснювати польскому прикордоннику І коли вас не пустять на літак, знайте ви були праві
-
Взагалі не бачу зміст ризикувати з Англією
-
Транзит зона?
-
Нічна дискотека на Clareview, кажуть було загоряння на підземному паркінгу.
-
Нет
-
Виза в Лондон нужна?
-
Мені дали переїхати в інший термінал, тому, що я показав що в мене є ще Ізраїльський паспорт
-
У меня родной брат 4 мес назад с семьей через Лондон летели,Но с терминала не выходили (прилетели и улетали с одного и того же), и след рейс в Калгари был через 5 часов, визы у них не было, это транзит. А вот наши знакомые должны были прилететь в один терминал и вылет с другого- их не пустили.
-
Я мав на увазі бенефіти які дають українцям по cuaet.
-
Так, але з роботи зазвичай ліміт 1200, а питання з каналом 3-4 тис дол, 1200 взагалі не спасає😵💫
-
Я працюю в стоматологічній лікарні, дивіться щоб вам не виставили чек.
-
Дякую за відповіді, я знайшла іншу клініку Dental Choice, у них бенефіт карта покриває лікування каналів. І не тільки передніх зубів👍
-
Якщо ви маєте покриття з роботи це має покрити
-
Привіт , лікування каналів покривається якщо це передні зуби .
-
Ви маєте сильний біль?
-
Ну розкажу потім, а куди діватись.
20 Jan 2023, 21:20
51313/96559
about 23 hours ago