UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так
-
ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ для українців в Едмонтоні! 🇺🇦🇨🇦👍🏼 🗓️ Дата: 21 червня з 11:00 до 15:30 в 📍St. John's Cultural Centre (10611 110 Avenue T5H 2Z5). 🎟️Реєстрація для участі за посиланням: bit.ly/jobfairyeg. Якщо Ви зараз шукаєте роботу, плануєте її змінювати та прагнете побудувати свою карʼєру в Канаді - Ярмарок Вакансій саме для Вас😉 Якщо Вам необхідна консультація щодо курсів англійської мови, дієві поради щодо працевлаштування або Ви просто маєте запитання по темі благоустрою в Канаді, завжди WELCOME!🤗 Анастасія протягом всього ярмарку стояти за стендом «CATHOLIC SOCIAL SERVICES» і з радістю відповість на Ваші запитання!) Деталі: @Onatska_pro_smm
-
Хто відправляв документи в Україну? Чим і як довго йдуть?
-
Якщо хтось може порадити заклад зі смачними сушами, особливо якщо з фіксованою ціною за вхід і безлімом на суші - буду дуже вдячна🙏 дякую
-
Да если бы знать что власти не дали по голове то сам бы открыл на дому, а так...... А сашими , нигири я думаю вы можете попробовать, это стандарт, как и везде.
-
Ну якщо хочеться додому суші, то ми наприклад беремо в Т&T і нам дуже подобається там, і не тільки суші)
-
Ну то раптом знаєте того, хто вже реалізував вашу ідею і гарно їх готує - діліться😂
-
Оя жена заказала где-то , мы роллы попробовали и не доели ... Прада совсем не понравилось
-
Я посмотрел у них все не так как у нас, сплош нигири да сашими.... Сами роллы это совсем не то как в Украине... Я как сушист с большим опытом такие роллы не приветствую, они сухие , и сплошь один рис ... Хоть бери и на дому открывай и делай🤣🤣🤣
-
Передам свій рент на квартиру (1 bedroom) з 01.07.2023 (можна заїхати з 27.06.2023) у Le Louvre Residences at Century Park (11025 26 Ave NW). Договір оренди до 31.03.2024р. Вартість 1550 $ місяць, депозит 750 $ окремо оплачується електрика (50$) та інтернет WI-FI (60$).Можна з тваринами (pet friendly).Чудовий тихий район, в кроковій доступності метро (LRT) і автобусна станція (Century Park). Поруч супермаркети, торгові центри, школи та парк. Житловий комплекс нещодавно введений в експлуатацію (все нове та сучасне), тренажерний зал, більярд, теніс, бібліотека, зал з кухнею для прийому гостей та інші розваги, власний двір із майданчиком для барбекю, підземний паркінг. Квартира з сучасним ремонтом, системою регулювання мікроклімату та без ключовим доступом, новою побутовою технікою (індукційна плита, духовка та мікрохвильова піч, посудомийна, пральна та сушильна машинки), кондиціонер, балкон. Квартира передається! мебльована забезпечена посудом, все нове та якісне (обговорюється додатково). Viber +380975500660.
-
Дякую😊