UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую! Чи маєте посилання як можна записатись
-
Потрібно записуватись однозначно
-
Доброго дня. Чи може хтось порадити або допомогти знайти волонтерів, які можуть допогти з придбанням тепловізора для воїнів 76 бригади ДШВ???
-
www.uccab.ca/registration-for-the-furniture-warehouse-edmonton/
-
Або тут www.facebook.com/profile.php?id=100014055450719&mibextid=LQQJ4d
-
Тут maps.app.goo.gl/AoLQc5agqUqqEEay5?g_st=ic
-
Шановні мої клієнти (теперішні і майбутні), друзі, громада Едмонтона і околиць! ✨Рада поділитися з вами моєю чудовою новиною! 🗝️ Тепер я приймаю клієнтів на процедури краси і здоров'я у моїй власній великій красивій і зручній студії "S.Tet Beauty Care" за новою локацією - 12907 97 St., NW, Unit 206, Edmonton. Поруч знаходиться зупинка міського транспорту, власна безкоштовна парковка, приймаються всі види платежів. Кожного з Вас, хто завітає до мене до 15 липня і відмітиться на моїх професійних сторінках в соцмережах, очікують багато приємних сюрпризів і додаткових знижок до Grand Opening! А ще до всіх тих процедур, які вже так полюбилися моїм постійним клієнтам, додалися ще багато нових, але і це ще не все! Я також очікую надходження моїх нових замовлень для ще більшого розширення моїх сервісів. Отже - у мене для вас багато чого нового і цікавого! До речі, нові ціни і пакетні пропозиції вас також неодмінно порадують! ☝️Нагадую: - Моя робота офіційна, підтверджена необхідним пакетом документів, сертифікатів, дозволів і ліцензій. - Я завжди працюю згідно затверджених протоколів проведення процедур виключно з професійними високоякісними матеріалами, обладнанням і косметикою. - Перед процедурою проводиться обов'язковий огляд і консультація, а після процедури підберемо косметику за типом шкіри. 💖Щиро дякую багатьом моїм клієнтам за вашу довіру, що ви обрали саме мене для професійного догляду за вашим обличчям і тілом! Щиро вдячна вам за той позитив і тепло, з яким ви завжди заходите до мене в кабінет, і за ваші неймовірно душевні відгуки про результати наших зустрічей! Ви надихнули мене рухатися далі! 💝Я докладу всіх зусиль, щоб і надалі кожен з вас виходив з моєї студії з задоволенням і щирим бажанням продовжувати вдосконалювати ту красу і здоров'я, які були закладені вам від народження Природою. 💌Хочу зазначити, що я обов'язково прийму всіх тих, хто раніше купив подарункові сертифікати на мої процедури особисто у мене. Дякую, що обираєте мене знову і знову і з нетерпінням чекаю на кожну нашу зустріч! Зауважте, будь ласка, що процедури проводяться виключно за попереднім записом! 🤳 т.587-598-0676 (SMS, WhatsApp, Telegram, Viber, Messenger) 📧 email: stet.beautycare@gmail.com 📍 12907 97 St., NW, Unit 206, Edmonton Підписуйтесь на мої сторінки в соцмережах і будемо на зв’язку! www.facebook.com/stet.beautycare www.instagram.com/stet.beautycare #estheticianedmonton #aesthetican #facialedmonton #micronidlingedmonton #peelingedmonton #microdermabrasionedmonton #anticelluliteedmonton #lymphaticdrainagemassageedmonton #cupsmassageedmonton #acneedmonton #facialedmonton #antiage #carboxytreatment #hydropeel #rf #ukrainianbusiness #реклама
-
Доброго дня,дайте будь ласка в кого є контакти стоматології де лікують по бенефітам?
-
Зараз найму...!!! Ви готові працювати вдома? Це можливість заробляти більше, не виходячи з дому. 🔷Без стартових комісій 🔹Оплачується щотижня 🔷 Тільки серйозне мислення! Переваги . Допомога в освіті . Оплачувана відпустка Гнучкий графік Ця посада ідеальна для тих, хто шукає тимчасову, віддалену роботу, роботу на неповний робочий день або повний робочий день. Графік роботи гнучкий, і попередній досвід не потрібен. Подайте заявку зараз, поки слоти ще доступні...!!!
-
Таких багато по місту. Ви пишіть, в якому районі вам зручніше, то вам відпишуться. Я особисто зверталася сюди, тут працюють з бенефітами. Але я не знаю, чи зручно вам добиратися сюди
-
Есть ли украинские или канадские поселения или домашние хозяйства, куда можно приехать продегустировать и купить произведения из мяса и сало?
-
Може в когось є вільна кімната в 2-3 бедрум, або хтось шукає людину,щоб зняти спільно мешкання?
-
Much appreciation goes to the best trader, I invested $500 for a start and got a return of $5,000 after one week. Her diligence and trustworthiness can not be debated. 📥📥📥📥📥 t.me/+dSxgEPfhJ6oyNGM0
-
Роутер+месяц проплаченного интернета 🛜
-
Ищю одноразовая работу могу убратся винду переустановить и поменять термопасту так же можете сами предложить( не хватает до гитары)
-
Потрібно район Clareview
-
Чарджінг ,як і раніше - 30 доларів на годину?
-
Что это
-
За выполнение своих услуг ты требуешь все так же оплату в размере 30 cad?
-
Да возможно меньше либо больше зависит что будет
20 Jan 2023, 21:20
51912/96422
about an hour ago