UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
t.me/canada_translator
-
@kalush.official їде в тур до США та Канади, де під час концертів збиратиме кошти на підтримку України! Гурт об’їхав майже всю Європу, щоб показати унікальний етнічний код, українську культуру та зібрати гроші на підтримку України! Хлопці зібрали 54 мільйони гривень! ⠀ Тепер ціль масштабніша — зробити це в США та Канаді! “Ми маємо показати усьому світу, які українці сильні та донести це через нашу музику!” - Kalush Orchestra. Хочемо, щоб про це дізналось якомога більше людей. Tickets: bomond.com
-
Подивіться квитки в Калгарі, має бути значно дешевше. А з Калгарі можна машиною доїхати в Едмонтон за 3 години. Буде значно дешевше. Я, наприклад, можу зустріти в аеропорту Калгарі та довезти в безкоштовний готель Едмонтона 😉
-
мені здається, що там просто хтось шукає найдешевші варіанти і подає це як "гуманітарні" білети. М - маркетинг...
-
Гуманитарные и продаются? Несостыков очка
-
ні, я колись бачив ще на ФБ группу, то вони подають це як "гуманітарні" білети
-
Привіт всім! Едмонтон. Можливо в когось буде можливість позичити палатку на ці вихідні , поверну все в понеділок в такому стані в якому і брала.
-
🚨Ищу мастера по винилу , ppf , тонировке 💸 Зарплата от 30 $ в час 🏘 Предоставляем комнату на первое время 📄 Помогаем с PR ❌ Обучения нет , только с опытом 📍 North Edmonton ✅ Все подробности в ЛС
-
Із власного досвіду, знайшла білети набагато дешевше , ніж пропонували в групі, ще й прямо в Едмонтон, а не Калгарі і Торонто . Так що, якщо не полінуєтесь, знайдете значно кращий варіант
-
Може хтось працює подологом?
-
Всім привіт