UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
ВАЖЛИВО! Інформація для новоприбулих. Freestore for Ukrainian newcomers отримав велику пожертву нових простирадл, покривал, рушників, сонцезахисних кремів. Якщо комусь ці речі вкрай потрібні, будь ласка, напишіть їм у мессенджер на сторінку у Facebook, вони вас зареєструють! Будь ласка, звертайтеся ті, кому це дійсно необхідно, бо пожертва дійсно велика, але все ж не безмежна! Якщо вже подібні речі у вас вдома є, будь ласка, залиште їх тим, хто тільки починає своє життя в Канаді! З повагою і надією на розуміння, команда волонтерів UCC-APC та Freestore for Ukrainian newcomers.
-
ВАЖЛИВО! Інформація для новоприбулих. Freestore for Ukrainian newcomers отримав велику пожертву нових простирадл, покривал, рушників, сонцезахисних кремів. Якщо комусь ці речі потрібні, будь ласка, напишіть їм у мессенджер на сторінку у Facebook, вони вас зареєструють! Будь ласка, звертайтеся ті, кому це дійсно необхідно, бо пожертва дійсно велика, але все ж не безмежна! Якщо вже подібні речі у вас вдома є, будь ласка, залиште їх тим, хто тільки починає своє життя в Канаді! З повагою і надією на розуміння, команда волонтерів UCC-APC та Freestore for Ukrainian newcomers. 10568 108 St www.facebook.com/freestoreedmonton/
-
Доброго дня! Потрібна допомога, може хтось мав таку ситуацію. Хочу подaтьсь на cuaet, мешкаю з дівчиною маємо спільну дитину. Дівчина і дитина мають громадянство польші. Під час складання моїх документів не було проблем.Але коли додав членів родини і подав їх номера паспортів то мені написано що вони кваліфікуються до Еta і далі не пускає. Що мені потрібно зробити щоб дівчина теж отримала work permit і візу?Підскажіть будьласка, не знаю що робити. Я вже отримав запрошення на біометрію а вони нє.
-
Гражданский брак признаётся, при наличии подтверждения документов совместного проживания. Возможно что-то не внесли в форму или внесли не корректно. В первую очередь это проверьте. Оформление формы каждого члена заполняется, при этом сама заявка указывается как составом семьи.
-
Завтра в Банф с ночёвкой. В субботу рафтинг. Кто готов?)
-
Не пускає, тому що громадянам Євросоюзу не потрібна віза, а треба податися на ЕТА (писали вже багато разів, що це дуже швидко, отримання займає1-2 дні всього, й легко). А по приїзду в Канаду зверніться до міграційного офіцера, надавши документи про спільне проживання і дитину, то й дівчина отримає ворк перміт, а дитина - візітор рекорд/стаді перміт
-
Вам треба до анкети додати докази того, що ви в громадянському шлюбі. Це - спільні рахунки за житло, якісь докази того, що ви проживаєте за однією адресою, листи від друзів, які можуть підтвердити, що ви вже давно разом. Так як ваша дівчина не ваша офіційна дружина і не громадянка України - цей процес займе довше часу, але це реально.одні знайомі вже отримали візу через декілька місяців розгляду заявки, а інші мої друзі вже півроку чекають на візу 🥲