UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
0968435568 Евгений
-
И он такой не один
-
Жека после прихода мины в 5-7 метров от него денег нет на преобретение тестов
-
Прошу отнестись серьёзно пацаны на реабелетации после Бахмута, просят эти препораты. Прошу зделать максиму репост либо помочь
-
Вам треба до анкети додати докази того, що ви в громадянському шлюбі. Це - спільні рахунки за житло, якісь докази того, що ви проживаєте за однією адресою, листи від друзів, які можуть підтвердити, що ви вже давно разом. Так як ваша дівчина не ваша офіційна дружина і не громадянка України - цей процес займе довше часу, але це реально.одні знайомі вже отримали візу через декілька місяців розгляду заявки, а інші мої друзі вже півроку чекають на візу 🥲
-
Ні. Такі випадки вже неодноразово обговорювалися в різних групах
-
Хіба віза і ета - це не одне й те саме в даному випадку? 🧐😥
-
У людини інша ситуація - при заповненні випливає віконце, що вони можуть податися на ЕТА. Віза жителям Євросоюзу не потрібна. Документи, які підтверджують, що вони common law, вони нададуть міграційному офіцеру по прибуттю в Канаду, щоб дівчина могла отримати ворк перміт
-
Автор посту не отримував запит щодо підтвердження стосунків (до того ж, він писав, що надав усі документи при заповненні). В нього після аплікації сплило віконце, що дані апліканти можуть податися оформити заявку ЕТА. Лише громадяни Євросоюзу та ще деяких країн не потребують візи для прибуття в Канаду. Для всіх інших - довгий шлях очікування.
-
Може бути 🤔🥺 Думала, що ситуація схожа на ситуацію друзів. Хоча я знаю багатьох європейців, які не могли з їх українськими парами приїхати до Канади, поки не отримали візу по куает
-
Все може бути 😅 знайомі без офіційного шлюбу, але з трьома дітьми також довго доводили, що все по-справжньому 😅🤣
-
Можливо, міграційні офіцери (у наведених вами випадках) не отримали необхідних доказів про спільне проживання , або які проблеми з документами були і тд. Чи запідозрили фіктивний шлюб.
-
Дуже багато людей мають спільних дітей, але більше не живуть разом і не підтримують ніяких стосунків. Багато усяких нюансів... Але без вагомих причин, коли апліканти змогли довести спільне проживання, здається, поки нікому не відмовили у візі.
-
Є окремий телеграм канал Ждуни cuaet, там всі з подібними питаннями, поцікавтесь як хто вирішив: @cuaetwaiters
-
Потрібно лише діяти як там написано- подати їх по ЕТА- це коштує до 10€ і займає до 5 діб часу! А по прильоту з Вами вони отримають документи в аеропорту чи по заявці через сайт!
-
Доброго дня! Хто підкаже аналог атоксілу?
-
Добрий вечір всім. Хто робив закордонний паспорт в Едмонтоні??? Розкажіть з якими складнощами чи несподіванками ви стикнулися в цьому процесі?
-
Теж таке чула, але наче то не в нашій провінції
-
Здравствуйте) Посоветуйте пожалуйста кинолога в Эдмонтоне. Желательно нашего
-
Привет всем, скажите пожалуйста, я вроде слышала что можно написать куда то письмо и вернуть деньги за медосмотр, кто то может подсказать куда нужно писать?
20 Jan 2023, 21:20
52074/96432
about 6 hours ago