UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Потрібні водії з досвідом складання офісних меблів. Власне авто не потрібно. Права 5 full, conversational English. Понеділок- п'ятниця. Зп від 22 Дол. Пишіть в особисті
-
Meest express до 35 кг
-
В коммьюнити центрах. Зайти на AHS сайт или позвонить 811 и заказать время в ближайшей клинике. Ждать примерно 2-4 месяца обычно
-
Не все прививки можно сделать через семейного. Они обычно делают от гриппа и то не все врачи. Месяц это еще по божески. Я сыну его прививки на 4 года 2,5 месяца ждала
-
Знаю что в других провинциях это можно сделать серез семейного врача и нет очередей. А тут назначили через месяц
-
Всім привіт, можливо тут є люди хто малює портрет людини на замовлення?
-
Не на джаспере это?
-
Ого как долго
-
И месяц они проверяли еще наши документы на прививки(( в итоге 2 будет
-
Посоветуйте переводчика украинского и польского в Эдмонтоне плиз)))
-
Приветствую, поскажите как оплатить консульский сбор в банке ( для отправки документов почтой требуют чек ) . По каким реквизитам произвести оплату?
-
Нет, на вэсте. Теперь прививки будут только в школе в 6 классе
-
Привіт! Працюю в TELUS promotion💚 Якщо ви переплачуєте за домашній сервіс чи вам потрібно допомога з підключенням мобільного чи домашнього інтернету за найкращою ціною - можете звертатися в будь який час. Можу допомогти вам підключити мобільний та домашній інтернет/TV від TELUS та підібрати найкращий та найдешевший тарифний план, який є, з додатковими знижками. Якщо у вас вже є провайдер - є можливість змінити без розірвання контракту. Номер телефону залишається тим самим. Все безкоштовно. Офіційно. Тільки позитивні відгуки. Більше інформації - особисті повідомлення або за телефоном 7806553046, буду радий допомогти🇺🇦
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Всім привіт. Є робота для механіка по ремонту траків. Англійська потрібна. Територіально - Alberta Park Industrial. За деталями пишіть в особисті.
-
youtube.com/shorts/9r35q2gP2WY?feature=share4
-
Привіт Можливо хтось знає і може поділитися,є в Едмонтоні фермери або люди які продають домашні овочі та фрукти?
-
Всем привет ,подскажите пожалуйста,кто стрижет в районе southwest?😊
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Домашние у фермеров золотые по цене. Лучше пойти в H&W и там и цены норм м от местных фермеров есть продукция. Особенно летом.
20 Jan 2023, 21:20
52228/96596
about a minute ago