UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго вечора! Може хтось має схожу ситуацію...я прилетіла з сім'єю в Едмонтон через Монреаль. У Монреалі офіцер помилково зазначив у моєму Work Permit локацію праці-Manitoba. Зараз я зіткнулась з проблемою, що роботодавець не хоче мене брати на роботу, тому що зазначена Манітоба, каже, що має бути написано або Альберта або OPEN. Хто мав схожу ситуацію, поділіться, будь ласочка, досвідом🙏🙏🙏Що робити в такій ситуації? В мене просто розпач, бо ні я ні чоловік зараз не можемо працювати, а жити з двома дітьми якось треба. Може зтось знає як найшвидше можна цю помилку виправити?
-
Привет. Я провожу БЕСПЛАТНЫЕ тренировки в каждую субботу. В парке Елизаветы возле Legislature Building. Я специализируюсь на: - Стретчинг - Калистеника - Спортивная гимнастика - Силовая йога - Пауэрлифтинг / Бодибилдинг - Стойки на руках Занятия на улице в парке. Работаем над стретчингом + силовая закачка + по желанию дополнительные элементы. Пол не важен, возраст тоже. Адаптирую так чтобы все смогли заниматься. Пишите в личку, если хотите записаться.
-
Доброго вечора! Хто що скаже: сьогодні була у школі. Взяла форму для реєстрації. Там є така умова, що для новоприбулих дітей повинно бути study permit!!! , А не visitors permit. Донька отримала візу visitor в паспорті, але ще не прилітала до Канади( у липні прилітає). Треба просити у ємігр.офіцера Study permit?
-
Якщо ця позначка зверху- то ні на що не впливає! Ваш перміт відкритий і діє по всій Канаді! Якщо в обмеженнях- знизу- то означає, що є обмеження по провінції! У Вас яка?
-
але це ваші слова про позначки і відкритий чи ні
-
По cuaet- вони всі відкриті! У людини проблема з позначкою!
-
відкритий він чи не відкритий там вказується
-
Якщо видадуть- то беріть study permit) Але дітей возьмуть і по visitor record)) не хвилюйтесь)
-
Скоріш за все їм поставили візітор в паспорт- просто печатку) Робіть через сайт IRCC
-
Друзі привіт , таке питання що до ворк перміту Прилетіли батьки , їм по 67 років і в аеропорту взагалі нічого не отримали Ні ворк перміт, не візитор Що далі робити🤦♀️
-
Ще раз напишу, якщо плохо сприймаєте інформацію!!!! Це проблема, якщо провінція в обмеженнях! Якщо зверху- то не є обмеженням!
-
ця проблема у всіх однакова і ця позначка з провінцією, хто по CUAET в одному місті
-
Ви уважно прочитали питання жіночки, на яке я такі написала відповідь?
-
а нижче самі відповіли що вони всі відкриті по CUAET
-
тут ви написали
-
Conditions?
-
Якщо читати- то не важко! Бо нижче у Вас ідуть обмеження по роботі…
-
я розумію, але щось доказувати їм було без сенсу)