UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вот такое оно, выживание
-
Оце вопше бомба. Хочу працюю, а хочу - на дивані пиво п'ю і кіношку дивлюся 💪
-
И гибкий график 💪
-
Но в Дурадаше например не нужна лицензия
-
я теж так думав:)))))
-
Как же я скучаю за словами "Польска для полякув" і "spierdalaj na Ukrainę " 😭
-
а ти думав просто купив корч і возиш?))
-
так
-
Для Убера лицензия?
-
а без ліцензії ти в убер ітс чи убер таксі не хареєструєшся
-
Та знав-знав Я видел этого Иисуса
-
бо тобі потрібна ліцензія комерційна на цю діяльність, а без комерційної страховки її не дадуть
-
Так зачем говорить страховику, что ты будешь работать такси/доставка
-
ти не знав що в поляків офіційно король Ісус:?)
-
‼️‼️‼️Терміново‼️‼️‼️ У віконну компанію потрібно одного українського робітника! Інасталяція скла в віконні рами. Вимоги: - бажано потрібно молодого хлопця 20-40 років. Пояснюю чому, робота може бути по 11-12 годин 6 днів на тиждень, скло може бути 3*4 метра, його треба носити, піднімати на висоту до 7 метрів зі скафолда (ліса), на фото наведений приклад. Люди у віці просто не завжди можуть протягнути весь робочий день, але якщо ви впевнені у своїх силах і вам ця робота підходить тоді читайте далі!!!!! - англійська середня. - водійські права 5 фулл. - пунктуальність, комунікабельність, відповідальність, додержуватись правил безпеки. - автомобіль, щоб доїхати до роботи. Локація знаходиться в районі Mistatim Industrial NW Оплата на старт 22/h. Від 90 до 120 годин за 2 тижні, не завжди але по суботам працюєм, також бувають відрядження. Офіційне працевлаштування, можливість працювати employee/self employed. По всім питанням телефонуйте за номером: +1 (587) 938-82-02 Анатолій. @baamblee
-
пару соток в місяць то моя, а цікавився комерційною там десь 4 сотки%)
-
бо то богом обрана земля, в них навіть король Ісус
-
Пару соток на місяць - то не критично.
-
Да, вычитаем бензин, стоимость последующих ремонтов, страховку, налоги. Я с 7 до 17 работаю не в такси за 170 чистыми и профессия не в списке запрещенных для ПР. Потому и говорю, что такси и развозка еды, это работа для выживания.
-
Лучше уже доставка, чем минималка на рандом работе
20 Jan 2023, 21:20
52539/96428
about 3 hours ago