UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня всім! Підкажіть, якщо змінилась адреса, то щоб повідомити в реджістрі треба йти туди, чи можна це якось онлайн зробити? Якщо йти, є різниця в який, чи просто в найближчий?
-
дякую
-
youtu.be/IpxibprMLC8 Всім привіт, були на відпочинку в Fort Edmonton Park, зняв відео, дуже гарно там і безкоштовно для нас українців якшо заповнили анкету на проїздний місячний квиток! Перейдіть на посилання на ютуб і поставте лайк будь-ласка, дякую;)
-
До реджистрі ви йдете тільки тоді, коли хочете змінити адресу в своєму айді.
-
у нас Кудо від Телус
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Buget ми користувалист 2 місяці
-
Дякую за пораду
-
Я проживаю в бордволк і агент надала таку інформацію за інтернет
-
Телуси на місці ? Допоможіть розібратись , бо не розумію чи то я дурна чи лижі не їдуть
-
Агааа ,дякую, а де можна взагалі переглянути тарифи ? Бо я думала може потім перейти на більше , але не знаю тепер яка ціна такого задоволення ?