UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт мене звуть Микола ми приїхали в Едмонтон 4місяця тому все було добре поки на роботі не почалися проблеми із замовленнями і у фіналі попросили сидіти вдома бо немає багато роботи і вони справляються вдвох.Дітей відправили в дитячий садок дружина теж може працювати але результату не отримали розуміємо що без англійської важко працевлаштуватися але не думали що до такої міри я думав вийти на склад або в клінінг піти але це теж виявлятися складно в підсумку місяць сиджу без роботи, будь ласка у кого є можливість допомогти ми будемо дуже вдячні навіть за допомогу можемо заплатити бо я розумію людина витрачає свій час і його потрібно дякувати. Будь ласка, у кого є варіанти роботи напишіть в Лс, ми навіть готові виїхати з міста Едмонтон у невелике містечко. Ми не є професіоналами в якій галузі, але ми готові починати спочатку.
-
Хто шукає роботу. Шукають одну або дві людини на завод виготовлення вікон, відділу фарбування. Зарплату не знаю. Ранкова зміна з понеділка по п'ятницю. Всі деталі за емейлом. Англійська не потрібна наче. В мене слаба я в відділі виготовлення)) Удачі!!! Kohltech Windows & Entrance Systems 15311 128 Ave NW #1, Edmonton, AB T5V 1A5
-
Зараз сезон, пробуйте віконні заводи
-
Боится людей с нормальным английским 😅😂
-
Зазвичай, відповідають типу received, дякуємо. Але можуть і не відповідати , якщо таких кореспондентів як ви- 158 чоловік. Нормальна практика.
-
Ну це для прикладу і з досвіду інших людей. А взагалі в Едмонтоні мінімум 4 віконних заводи три з яких знаю точно, що наймають. Плюс заводи по виробництву дверей а також виробництва модульних будинків.
-
Справа в тому що з дуже поганою англійською невеликий шанс влаштуватись на виробництво оскільки тут трохи суворо з технікою безпеки а її тут нажаль ніхто не буде пояснювати українською
-
Підкажіть будь ласка, чи користуються популярністю в Канаді послуги детейлінгу, такі як хімчистка, полірування авто та інше