UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
На піар негативно впливає те що ви не працюєте чи порушуєье закон Все інще буде пропущено по боку
-
Як що людина дуже сучасна та не визначилась зі своєю саттЮ то 12,50?
-
Доречі, портативна пральна машина та ще й з сушкою у будинку, де є спільна лаундрі- це нелегально. Ані електропроводка, ані водовідведення не розраховані на індивідуальну пральню. Але то по -нашому.. так же ж дешевше.
-
Я питався. Усе легально. Водовідведення - просто зливаєш у ванну, сушка так само зливає у ванну. Перед тим як прати ставиш машинку у ванну, переш, потім це все діло в сушку - і все добре. Це на автомат. Але як тимчасове рішення - норм. Проводка? Просто втикаєш в розетку.
-
2 тижні йшла.
-
www.wayfair.ca/TABU--Tabu-28Lbs-Portable-Washing-Machine-With-Drain-Pump-Laundry-Compact-Washer-Machine-Twin-Tub-Washing-Machine-Washer-And-Spiner-Machine-For-Dorms-Apartments-Rvs-White-and-Black--410013110WTA-L1031-K~TBUA1029.html?refid=GPCCA446-TBUA1029
-
18 ibs = 8.16466266 кг - це пральна частина, 10 ibs =4.5359237 кг це сушильна. 5 людей сім'я в нас, нам вистачає!
-
Тепер питання таке до громади? Де можна податись на рік безкоштовної рекреації? Бо на все безкоштовне я готовий податись, продатись та віддатись.
-
А якщо б в кожному апартменті була така портативна пральня- це вже навантаження, не розраховане проектом. Не знаю,хто вам дозволив, але ок. Можливо ,краще було б рентувати апартменти з приватною лаундрі,,. Але то дорого...
-
Найближчий рекреаційний центр Або тут maps.app.goo.gl/NgCocwQeMnQUKFcp8?g_st=ic
-
Дорого. Ми знайшли за 1000 доларів на Олівері 2 бедрума+ дінинг рум+ лівінг рум, 1 басрум. Вода все включено, світло 58 доларів за місяць. Правда, щоби була знижка треба було оплатити одразу за 3 місяці вперед. Зараз в сусідній квартирі роблять ремонт, можливо теж будуть здавати 2 бедрума. Прямо біля Олівер скул.
-
Таке питання: як податись на ті бенефіти?