UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я одразу запитав чому не повні. Думав може вона не побачила стаж або помилилась.
-
Мені теж GDL написали на папірці, а прийшло 5 фул. Я ще в ріжестрі на Олівері ходив, щоб запитати фул чи не фул. У дружини те саме.
-
В кого є на укр карті 25000 гривень Треба хлопцям на передову передати старлінк Віддам тут готівку
-
Предоставляю стабильную работу удалённо, кому интересно, отпишите
-
Всем привет. Ребят, а есть у нас кто-то, кто катается в Uber eats, и регистрировался с рефералкой на 2000$ за первые 200 заказов? Вас тоже кинули или деньги таки получили?
-
Всім привіт. 🙌🏻 Будь ласка, поділіться досвідом, в якому районі Едмонтон безпечніше і зручніше проживати з дитиною? Цікавить доступність до майданчиків, парків, магазинів. Завчасно дякую 🌸
-
Это для таксистов такая сумма. Для еды 350 за 100 заказов и то если ты заработал 200 сам то тебе доплатят 150 чтобы было 350 😁
-
Да вот, вроде, про таксистов там ничего не сказано. За 100 заказов у меня не 350, а 306 было, я уже получил.
-
Там написана пассажирских перевозок. Вот пример снизу. Make at least $2,400 for your first 200 passenger trips in 30 days.
-
Ох, сейчас внимательно вчитался. Действительно, речь идёт о 200 rides trips. Спасибо огромное за пояснение 🙏🏻
-
Потрібен зварювальник заварити одну деталь.
-
Добрий день, як можна відправити кошти в Україну з мінімальною комісією?
-
If you agree, please reply.
-
Can we discuss the positive aspects?
-
I am Raymond Hayashi from Japan.
-
I can speak English and Japanese.
-
excuse me, I don't know Russian well.
-
Can you speak in English?