UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
я не спец, но на доставке вообще все равно какая машина, на перевозке людей год выпуска решает
-
Я делаю в Clareview & Belmont Dental Associates.. Там есть несколько девушек которые могут говорить рус или украинский язык. И мне делают по бенефитам
-
Всім привіт !) Шукаю сімейного адвоката ! Може хтось поділиться контактами ?)
-
Дякую
-
Можливо хтось знає чи можна платити в Millennium за страховку авто щомісяця? Чи треба одразу за рік
-
Напевно так
-
Дякую
-
Можна Але за рік трохі дешевше буде
-
Всім привіт 👋 Шукаю репетитора з англійської для ielts 🇺🇲🇬🇧🇨🇦 1. Бажано чоловік з хорошим досвідом викладання! 2. Дипломом педагога чи лінгвіста! 3. Хорошим результатом по IELTS не менше 7,5! 4. Навчання в субботу і понеділок після обіду, онлайн) Сподіваюсь такі знайдуться, пишіть в приватні. Чекаю з нетерпінням 😉
-
Так можна, на доставці немає вимоги до року авто
-
!report
-
Доброго ранку. Підкажіть будьласка посилання де в Edmonton можна записатись на безкоштовні курси з вивчення англійської мови?
-
Я думаю що є. Тому що перед тим щоб розпочати ходити на ці курси потрібно пройти оцінювання рівня знання мови. А для цього потрібно записатись на оцінювання. От я і шукаю посилання організації(програми).
-
Також цікавить. А є таке посилання?
-
Всех приветствую! Набираю людей в команду🧑💻 Обучение абсолютно бесплатное! Денег на перед не беру❌ Моя выгода ваша работа под процент💲 Сфера-Арбитраж Криптовалют Заинтересованных жду в лс⤵️
-
Вони потім порадять курси
-
Дякую. Так збираюсь туди для оцінки 😁
-
!report
-
Є простіше Catholic social services
-
Дякую. Вже сам знайшов посилання ircc.canada.ca/english/newcomers/services/index.asp#table1
20 Jan 2023, 21:20
53160/96595
about 6 hours ago