UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Считайте что это ваш бизнес ) Один рейс light track по городу около 70 CAD. Работа грузчика чуть больше минималки, где-то 17 CAD в час. Если нужно двое, то итоговая сумма будет около 100 CAD. Негабарит, долгая погрузка/разгрузка, подъем - это все может быть плюсом.
-
Всім привіт. може в когось був особистий досвід... якщо ВЖЕ скінчився строк дії закордонного паспорта, чи можна звернутися до консульства України, щоб його подовжити? Чи після закінчення строку дії тільки новий робити?
-
Мої знайомі канадці мають кошенят. Віддадуть безкоштовно. Кошенятам приблизно 1,5-2 місяці
-
На 3 роки вперед 😂
-
Закордонний паспорт завжди робиться новий. Намагатися записатися в консульство, але там на рік вперед черга, немає вільних слотів
-
Дислокація - Едмонтон
-
Хто зможе завтра вранці бути перекладачем за гроші на операції
-
У вас был опыт другой видимо по тому что вы не сказали о том что уже бесплатно были в отеле неделю. Никогда и нигде не давали на месяц, максимум 2 недели.
-
Шукаю роботу по вакансії Construction Laborer з офіційним працевлаштуванням (за контрактом)! Може хто вже працює і знає що на їх обʼєкті потрібні люди? Буду вдячний за інформацію!!! Про сайти з пошуку роботи знаю але шукаю де працюють наші хлопці, бо маю англійську нижче середньої