UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Apple Store
-
🇺🇦🇨🇦 Запрошення до групи "Український бізнес в Едмонтоні. Взаємодопомога. Обмін корисною інформацією" www.facebook.com/groups/3076724112472917/?ref=share Вітаю всіх українців, які проживають в Едмонтоні! Я рада повідомити вам про створення нашої нової групи "Український бізнес в Едмонтоні. Взаємодопомога. Обмін корисною інформацією". Ця група призначена для нашої української спільноти з метою підтримки, взаємодопомоги та спільного розвитку. Основною метою цієї групи є створення простору, де ми можемо обмінюватися корисною інформацією про бізнес-можливості, роботу, підприємництво та інші питання, які стосуються українського бізнесу в Едмонтоні. Незалежно від того, чи ви є власником бізнесу, фрілансером, робітником або зацікавленими у стартапах, у нашій групі ви знайдете важливу інформацію, поради та можливості для розвитку. Основні переваги нашої групи: 🔹 Обмін досвідом та знаннями: Поділіться своїм досвідом і отримайте корисні поради від інших учасників групи, щоб зростати разом. 🔹 Можливості співпраці: Знайдіть партнерів для спільних проектів, створення нових бізнесів або розвитку існуючих ідей. 🔹 Рекомендації та посилання: Діліться цінною інформацією про надійних постачальників, послуги та ресурси, що допоможуть вам у вашому бізнесі або роботі. 🔹 Спільнота підтримки: Отримайте підтримку, поради та мотивацію від співучасників, які розуміють ваші унікальні потреби і виклики. Якщо ви бажаєте приєднатися до нашої групи, натисніть "Приєднатися" із запитом. Перед приєднанням, будь ласка, переконайтеся, що ви україномовний резидент Едмонтону, оскільки наша група спрямована саме на нашу українську спільноту в цьому регіоні. Запрошуйте також своїх знайомих та друзів, які також мають бажання спілкуватися, обмінюватися досвідом та знаннями в галузі бізнесу. Разом ми зможемо створити сильну спільноту, що сприятиме розвитку наших індивідуальних зусиль та спільного успіху. Долучайтеся до нашої групи "Український бізнес в Едмонтоні. Взаємодопомога. Обмін корисною інформацією" і починайте активно спілкуватися та розвиватися разом з нами! 🤝📚💼🌟
-
на примере того как это делал я, только я не получал 3й класс за ненадобностью, на данный момент 5Q, в итоге 1) пошел в реджистри и сдал ноуледж тест на 3й класс 2) пошел в школу allclassdrivingacademyltd.com/ 3) записался на курс airBrakes (идет порядка 8 часов), стоит порядка 200 CAD, надо быть готовым к тому, что прийдется все это слушать на "гули гули гули" языке 4) потом сдается практика непосредственно, для этого достаточно на сайте вышеупомянутой школы посмотреть видео где шаг за шагом описывается процедура, практика сдана. Выдается бумажка с печатью школы. 5) идешь снова в реджистри, сдаешь ноуледж тест на airBrakes, получаешь второй штамп в ту бумажку, что тебе выдала школа. на данном этапе я и остановился , так как мне 3й класс не нужен оказался в итоге. Тут ты в реджистри можешь попросить, чтобы тебе выдали пластик ДЛ с 5Q классом. А можешь закончить обуч и сдать на 3й класс и сразу получить пластик 3-го 6) возврашаешься в школу, тебе назначают расписание по практике на 3й класс. 1 урок = 2 часа, 1 час = 120 CAD , соответственно 1 урок = 240 CAD. Как говорил главный учитель индус, нужно порядка 5-6 занятий. Он сам решает когда ты готов и назначает тебе экзамен на 3й класс. Итого, со всем про всем, 3й класс встанет в +- 1500-1800 CAD и за месяц можно неспеша сделать, уверен, что можно и быстрее Инфа 3х месячной давности, тогда я и получил свой 5Q
-
Номера health card и номера benefit card совпадают. Если у вас ситуация срочная - обращайтесь в мед учреждение, объясните что физическая карта ещё не пришла, сотрудники по системе проверят активна она или нет. Если да, то смогут сразу оказывать вам услуги и выставлять счета через карту, а не на вас.
-
Есть желающие прогуляться вдоль реки километров 20 минимум?) точный маршрут можно обсудить, я в Шервуд Парке
-
Всім привіт! Створили спортивний чат для тих хто грає в футбол, баскетбол, волейбол, шукає компанію в тренажерний зал, тощо. Це зробили для більш централізованого і організованого збору, та щоб більше людей приєднувалось до вже існуючих івентів. Приєднуйтесь до нас. @edmonton_ua_sport
-
Добрый день всем ! Если вам интересно проконсультироваться по поводу получения ипотеки в Канаде и вы на CUAET, буду рад поговорить со всеми интересующимися! Из главного: должно быть обязательно 5% первый взнос из личных денег (остальное может быть подарок от близких родственников) и минимум 3 месяца работы. Сейчас так же есть бонус: если вы сделаете pre-approval до 31 Июля, то можно получить $1100 подарок наличными. Я работаю в Банке БМО и уже сделал несколько pre-approvals для людей на CUAET. Со своей стороны обещаю быть с вами, пояснять и помогать 24/7 до того как вы заедете в ваше новое жилье 🏠 За всеми деталями обращайтесь в PM. Всем хорошего дня 😊
-
Підкажіть, будь ласка, а який рейт пропонує вмо для новоприбулих українців?
-
Вітаю прилітають до міста 23.07 Чи мае хтось кімнату в оренду?? Дякую
-
Особенного рейта нет. Сейчас проценты в районе 5.5-6.6% в зависимости от того какой term возьмете
-
Looking for someone willing to work Back office and Customer service staff shift 2-3 hours women and Men can apply from tomorrow Message me if you are interested