UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Guys do you know that you can make $500 every day in forex trading? I am a living testimony, i make $500 every day in forex trading without sending money to any one ask my expert trader how and he will show you how 👇👇👇👇👇
-
Всім привіт. @edmonton_ua_sport - новий спортивний чат. Створений задля того, щоб ви могли знайти собі компанію, друзів, нові знайомства, займаючись спортом разом) Також плануємо робити великий футбольний поєдинок українців Едмонтона проти українців Калгарі. Шукаємо спонсорів, волонтерів, партнерів. Деталі @edmonton_ukraine
-
Xnndd Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Роман Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
This company really help me a lot, I give a try to invest $500 in their company platform after 48hours of my trading I got credited with $3,500, I must say thanks you sir for helping me and my family.. 💰💰💰💰💰💰💰💰💰
-
Сьогодні потужна ставка Експрес Кф 4.00✅ Якщо вас цікавлять ставки на спорт пишіть в лс)
-
Ivan Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Локація maps.app.goo.gl/LkyVEanhQV6qNYtm7?g_st=ic
-
Привіт Я Микола мені 28 років потребую роботи але у зв'язку з моїм поганим англійським всі спроби відправлення резюме закінчуються без результату.Дома в Запоріжжі працював установником gps навігації 5 років на одній фірмі, після в Європі працював на різних роботах склади, помічником на будовах в результаті не було можливості вивчити нове ремесло і заробляти ним. якщо є у вас у команді вільне місце візьміть на роботу.буду дуже вдячний і максимально віддаватимуся вивченню нового ремесла,бо на даний момент ситуація і справді дуже важка.Заздалегідь дякую.
-
Carlos Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Отель ищет шеф-повара в ресторан. Знание английского. Проживание в отеле. Вопросы по телефону +17808934087
-
Подякувала❤️
-
1 год 40 хв
-
Привіт , слухайте , а таке питання . Квитки автобусні мають якийсь термін ? Я маю на увазі час, наприклад 30-60-90хв .Наприклад, що білет можна получити в одному автобусі , проїхати пару зупинок , вийти і зайти в інший в інший автобус з цим ж квитком ?