UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
This company really help me a lot, I give a try to invest $500 in their company platform after 48hours of my trading I got credited with $3,500, I must say thanks you sir for helping me and my family.. 💰💰💰💰💰💰💰💰💰
-
Сьогодні потужна ставка Експрес Кф 4.00✅ Якщо вас цікавлять ставки на спорт пишіть в лс)
-
Ivan Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Локація maps.app.goo.gl/LkyVEanhQV6qNYtm7?g_st=ic
-
Привіт Я Микола мені 28 років потребую роботи але у зв'язку з моїм поганим англійським всі спроби відправлення резюме закінчуються без результату.Дома в Запоріжжі працював установником gps навігації 5 років на одній фірмі, після в Європі працював на різних роботах склади, помічником на будовах в результаті не було можливості вивчити нове ремесло і заробляти ним. якщо є у вас у команді вільне місце візьміть на роботу.буду дуже вдячний і максимально віддаватимуся вивченню нового ремесла,бо на даний момент ситуація і справді дуже важка.Заздалегідь дякую.
-
Carlos Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Отель ищет шеф-повара в ресторан. Знание английского. Проживание в отеле. Вопросы по телефону +17808934087
-
Подякувала❤️
-
1 год 40 хв
-
Привіт , слухайте , а таке питання . Квитки автобусні мають якийсь термін ? Я маю на увазі час, наприклад 30-60-90хв .Наприклад, що білет можна получити в одному автобусі , проїхати пару зупинок , вийти і зайти в інший в інший автобус з цим ж квитком ?
-
Прилітаєте в Калгарі чи Едмонтон? Зустріну в аеропорту та відвезу в безкоштовний готель 🚗 Велика, комфортна машина на 7 місць
-
Дякую . Я просто його обдивлялась і не зрозуміла де це пише 😅