UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую . Я просто його обдивлялась і не зрозуміла де це пише 😅
-
Issa Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Я можу 👋
-
Он также действует как и за деньги
-
Всім привіт! Хтось продовжував свій паспорт в Едмонтоні або можливо виготовляв новий? Дуже потрібна інформація з приводу того чи можу я приїхати туди без запису так як на сайті вже 2 місяці пише, що там черга спрлбуйте пізніше, а я вже 3 місяця кожен день з ранку і вечером провіряю
-
𝐖𝐨𝐰! 𝐓𝐡𝐞𝐲'𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐛𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐬 . 𝐈 𝐠𝐨𝐭 𝐦𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥 𝐭𝐨𝐝𝐚𝐲 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐀𝐧𝐭𝐡𝐨𝐧𝐲 𝐂𝐡𝐞𝐮𝐧𝐠 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐝 $200 𝐚𝐧𝐝 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐨𝐟 $2500 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭'𝐬 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 , 𝐈 𝐜𝐚𝐧'𝐭 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞'𝐬 𝐚 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐲𝐬. 𝐄𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐬𝐡𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐡𝐮𝐫𝐫𝐲 𝐮𝐩 𝐚𝐧𝐝 𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐈'𝐦 𝐭𝐚𝐥𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐡𝐨𝐧𝐲 𝐂𝐡𝐞𝐮𝐧𝐠 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐝 𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐝. 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐡𝐢𝐦 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐢𝐬 𝐑𝐞𝐚𝐥.t.me/+tojdgb5sf2tjN2Zk
-
Alex Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.