UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
English Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Зверніться до @shamil_zabiroff допоможе
-
😁Продам пиво в одному паку не вистачає одної пляшки, 50$ за 2 паки по 24 (23), з доставкою по Едмонтону 70$ Причина: бос мій таке не п'є
-
Видалили про пиво моє повідомлення?
-
Glennetta Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Нам потрібна допомога! Ukrainian newcomers furniture warehouse шукає чоловіків-волонтерів на ці вихідні. Потрібно мінімум 6-8 чоловіків. Буде багато роботи з перенесенням та розвантаженням меблів, тож потрібні фізично сильні чоловіки. Якщо у вас є час у суботу та неділю з 12 до 16, будь ласка, напишіть мені в приват. Будь ласка, пишіть ті, хто точно знає сьогодні-завтра, що має вільний час у вихідні, щоб потім не шукати в останню хвилину. Так, я розумію, шо погода прекрасна, день довгий і у наших чоловіків вихідні - це майже єдині дні, коли можна побути з родиною, зробити якісь власні справи, відпочити перед ТВ за оглядом улюбленого спортивного матчу, але, нажаль, без допомоги волонтерів склад меблів існувати не зможе. Дякую всім, хто приходить та підтримує нашу роботу!
-
Roman Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Або можна факсом відправити
-
Підкажіть будь ласка, а волонтери які знаходяться в аеропорту, їх можна там зустріти в будь який час? Чи є певні години? У нас літак прибуває аж близько 22:00
-
Iryna Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Хтось отримував з України грошові перекази в Канаду? Поділіться досвідом
-
Лисёнок Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.