UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
И можно ли с кредитки ?
-
А насколько быстро приходит ?
-
Підкажіть будь ласка чому так однозначно? Можливо ми зробили помилку віддавши в публічну?
-
Да, пейсенд с кредитки и отправлял. Доходит почти моментально Но иногда могут задержать платеж, поясните куда и зачем. Wise вообще прислал письмо, что в связи с тем, что Ваш аккаунт был когда то создан на адрес в Запорожской обл. Мы закрываем Ваш аккаунт и тд
-
Аххахахах
-
Це щось похоже на лиса)
-
Вже є повідомлення в скриньці. ДЯКУЮ за допомогу і підказку)
-
Доброго дня! Хто знає що робити в Едмонтоні, коли знайшов собаку? Вчора в парку зловив бродячу собаку. Не хотіла підходити, але за кусок сосиски підійшла. Здається дівчинка, здається мають бути цуцики. Може комусь треба? Я не розбираюсь в породах, але здається суміш чогось з вівчаркою, бо вушка стирчать.
-
Leroy T. Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Leroy T. Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
-
Максимальний репост !!! 🇺🇦 Збір на авто для ЗСУ!!!🇺🇦 Слава Україні. Нажаль війна триває, сьогодні я прошу допомоги у зборі коштів на авто для мого Батька, Пальчака Миколи Дмитровича та його побратимів. Які проходять службу у 42 Омбр, (та зараз знаходяться у гарячій точці на Сході нашої держави (Лиман, Донецька область) . Є термінова потреба у автомобілі. Ціль збору : 200000 грн! Допоможіть, будь ласка, адже вони бережуть наш спокій. Кожна гривня важлива! Буду вдячна за кожні 5, 10, 50 грн 🙏🙏🙏 Наперед дякую всім, хто приєднається до збору! Звітність обов'язково буде! Разом до перемоги! 💛💙 Слава Україні! Посилання на банку : send.monobank.ua/jar/6iyyHpsyhJ Номер картки Банки: Пальчак Лілія Іванівна 💳 5375411207232245 PayPal: [email protected] Revolut: [email protected]
-
Vitaliy Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Alina Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Всім привіт! Є питання до тих, хто шукав квартиру у Едмонтоні, живучи в іншому місті в цей час або будучи ще не в Канаді, напишіть, будь ласочка, мені, хочу дізнатися, як правильно організувати цей процес, щоб не нарватися на шахраїв, буду дуже вдячна 🍀
-
Хто їде сьогодні на гру Stingers і може взяти з собою 3-х пассажирів з району The Village at Sausgate? Також у наявності 7 білетів, віддадуть, кому потрібно.