UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Знаю шо тут много тех,кто вязал арматуру в Европе,попалась вакансия одна,может кто-то попадает под требования этой вакансии ah-steel.com/work-with-us/trades-edmonton/journeyman-reinforcing-ironworker/
-
Я працював з канадійцем , то він пʼє , тріпл-тріпл. І по 3-4 large за день. Страшно уявити , яке воно на смак )))
-
Мені як раз теж сьогодні надіслали цю вимогу і в повідомленні дали контакти Westland express. Не знаю, чи це найдешевша, але вони співпрацюють між собою і згідно з імейлом дають знижку 10%
-
Артур Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Альбертовские бенефиты линзы не покрывают
-
Привіт, чи писав хтось кризову форму для отримання візи? Знайомий чекає ще від лютого, всій його сім'ї все прийшло, а йому досі немає. Якщо хтось писав, то скиньте, будь ласка зразок
-
Люди и по 450 дней ждут
-
Вася Григорьев Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Вася Григорьев Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Ivan Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Привіт. Ми вирішили робити приватні вечірки з BBQ, кальянами, атмосферним LED та Lazer шоу, парогенератором та діджеєм майже кожних вихідних. Вхід тільки по запрошенню. Будинок знаходиться на півдні міста. Є багато автомобілів для доставки на місце. Отримати запрошення та подробиці можна у @Artur7791. Хочеш приєднатись?наша группа у тг: t.me/YegEventsUa
-
Хто ви люди?... я не вірю, що це відбувається в Едмонтоні...