UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Главное с девушкой этот принцип не использовать 😂
-
С моей точки зрения,митинги не помогут моим родным в случае обстрела,атаки дронами или бомбардировки,это стало ясно ещё в первый месяц войны,а некоторым ещё 9 лет назад
-
Вам не нравятся тусовки - не ходите на тусовки. Вы хотите митинги и донаты - ходите на митинги и делайте донаты. Хотите помогать - помогайте. Вот только если вы хотите лезть к незнакомым людям в душу и указывать им, что стоит делать, а что нет - то это очень нездоровая фигня
-
Напевно дядьку ви маєте рацію
-
Просто не ходят на мітинги? Якщо канадійці забудуть що є війна то і грошей не буде на допомогу Україна
-
Адаптація? Вибачте А у нас не було адаптаціі? Чи нас тут чекали з рушником Хто бажає шось робити - шукає.шляхи Хто не хоче - шукає відмазки
-
Не в донат ах лише справа Мітинги не мають цілі сбирати гроші Мітинги мають ціль нагадувати що війна іде І якщоб вельмешановні прийшли на мітинги то там би було трішки більше ніж 20 30 чоловік Але таньцюлькі важливіші
-
Кто-то приходит один раз отдохнуть,кто-то два,потому что приезжают сами и адаптация даётся тяжело
-
У них були навить кацапські пісні 🤣🤣каламбія пікчерз нє представляєт
-
Тусуйтеся ...на здоров'я Але приймайте участь в житті громади яка вас тут прийняла Ви знаєте що таке МУНО?
-
Ні Я не бачу нікого з відео - на мітингах
-
Твоя точка зору занадто вузька Вибач але тунельний зір це паталогія
-
Это не мысль. Вы прямым текстом говорите, что когда люди ходят на тусовки - у них другие приоритеты. При этом вы не знает других людей, не знаете как они живут, донатят на ЗСУ или нет. Вы ничего о них не знаете. Вы просто пришли и обосрали рекламу и тех, кто ходит на тусовки. Это абъюзинг
-
Ок а можна запитання? Відверто За останні 3 мітинги назбирали на 3 автівки на зсу І також на дрони та скопи І не лише з україньців а з канадійців
-
Не здорова фігня казати іншим що їх думка це нездорова фігня ....