UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
адміном чого?) пабліків на пару косарів народу в телеграмі?)
-
Вот это поворт
-
десь так в 2009му коли возив по карпатам москвичів вони взагалі офігівали "Даня а ти оказиваєцца знаєш украінскій"
-
Зачем стараться, если ты сам себя описал? Может ты являешься админом уже год? Может у тебя около 10 знакомых админов других групп? Ты судишь по знакомым, я сужу по статистике)
-
Володієте, чи спілкуєтесь/спілкувалися з самого народження?
-
так не обов'язково рвати на собі кожен раз вишиванку)))
-
я прекрасно собі читав і Васильченка і Стуса, але це не заважало читати Бродського до прикладу, бо діти за батьків не відповідають
-
Я це, не терористи, але ж нас москалі пригнічували ще 300 років тому 🤔🤔🤔
-
так, в Едмонтоні ж)
-
И щас в Канаде?
-
Ну мати спільний бізнес з іншими націями це нормально, якщо вони не терористи. Тоді ми ще не знали, наскільки вони ****. Хоча наші поети попереджували, але ми ж читали пушкіна і булгакова....
-
та ні 8 травня цього року
-
Или где-то за год два до этого?
-
ні звичайно
-
це ж порушення закону
-
Ну ти ж перекручуєш зараз насправді.... Історія про два стільця це українець який одне повідомлення пише українською а друге російською, хоча Росія напала на його країну і вбиває людей, гвалтує жінок і дітей.
-
я щось пропустив коли це вони в мене не пахли))
-
а в який момент вони не пахли?
-
ну давай так, в мене в Україні була рекламна агенція з 2005го ми перестали брати замовлення російською мовою, з 2005го на секундочку, в 14му я примусово перевів ділове спілкування на державну, бо я так хотів і відчував що так правильно, і так через це були фінансові втрати
-
Тобто в один період часу грошики не пахнуть, а в інший період пахнуть. Це як так історія про два стула
20 Jan 2023, 21:20
54613/96705
about 3 hours ago