UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Можно без «наших»
-
Есть
-
Та сама історія. На ній вже навіть чіп окислився бо кілька років просто так лежить. Але СІВС дебетку часто використовую. Вона і для онлайн і для кешу норм
-
Rapaz
-
Я перепрошую, вельмешановний пане, а ди Ви прайюєте і які послуги надаєте, щоб було зрозуміло куди не треба звертатись. Бо вже одне сто котре обходять люди стороною є, ви на ньому працюєте чи у Вас якесь свій, я певен, що дуже успішний напрямок розвитку, проінформуйте будь ласка. Заздалегідь дякую
-
Гойдаааа
-
І в Home Depot
-
Нажаль не можу підказати. Я ще давно оформляв то вони мені відмовили в кредитці до отримання ПР. То я перейшов через дорогу і взяв кредитку в іншому банку. Зараз же для українців є багато програм то спробуйте, може вам оформлять
-
Я не знаю так ли в РБС, но в ТД было так, что можно положить депозит в размере 500-3000 и на эту сумму Вам сделают кредитку. Потом дадут кредитный лимит и Ваши деньги вернут. Но люди вроде бы открывали без проблем RBC на 1000-2000 кредитки. Можете попробовать Скошию и СИБС, дают тоже без проблем.
-
А ви, часом, не знаєте, чи можна в них оформити кредитку, якщо зарплата йде не через їх банк і людина працює в Канаді лише 3 місяці?
-
Та в мене кредитка в ТД банку є. Швидко якось відкрили, без внесення депозиту, через півтора місяця роботи. Може, тому що зарплата там. Просто чоловіку хочемо відкрити кредитку в іншому банку (для різноманітності 😀)
-
Привіт,хто ходить до даних шкіл на курси англійської? Як Вам?Та чи Довго чекали на запис до школи? 1. St.Basil 2Mennonite Centre for Newcomers
-
Совет от души, обратитесь к @kvasnetskyy в Scotia. Я уверен, что в Эде хватает людей, кто поможет с банковскими продуктами, но лучше Димы Вы вряд ли кого то найдете. Исключительно из своего опыта.
-
Доброго дня усім..у мене таке запитання:чи хто знає де у Едмонтоні є сувенірні магазини, щоб наприклад можна купити магніти з Едмонтон або прапор Альберта??дякую
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Спробуйте тут подивитись maps.app.goo.gl/VSfm152WDAnRQFKQ6?g_st=ic
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html
-
Кто тонирует машины - отзовитесь )
-
В одном из Antique Mall можно найти что-то интересное
-
Вельмишановний вибачте, немаю я свого СТО чи бізнесу, тож можете не переживати і ходити усюди)
20 Jan 2023, 21:20
54682/96670
19 minutes ago