UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ольга Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Спасибо!!
-
Фестиваль в Эдмонтоне👇🏻 www.k-days.com/
-
Доброго дня. Сім'я шукає на рент 3-х кімнатну квартиру в Ст. Альберт. Плануємо переїжджати першого вересня. Якщо хтось може поділитися інформацією. Дякую.
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Всім привіт, хтось знає де можна надрукувати на кружці фото так щоб сразу
-
Denis Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Альбертовские не покрывают
-
Запитайте, якщо Вам дивно… Бенефіти не всі ліки покривають також🤷🏼♀️ в яких є необхідність і є рецепт лікаря… Від роботи дивлячись які бенефіти- можуть покривати
-
Привіт громадо,хто має інфо стосовно wp в аеропорту на який термін видають його? Тільки до кінця дії візи чи можливо є випадки коли в'їхав і від тоді на три роки?
-
Дякую за підповвдь