UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Нуу, знаєте Ви просто поцікавтесь) воно якось дивно виходить, що місцевого знімають, а привозять з Києва "піджака-діпломата")
-
в ці ігри я не граю, ділити людей на східних і західних як мінімум тупо поки в світі десь живе Тарасик Чорновіл)
-
не сваріться)
-
Вам я питань не ставила….
-
ну я стикався з таким, коли кажеш знайомим шо не платив вони роблять великі очі і такі "та як можна, а якби вони щось зробили не те!!!! А виписку потім не дадуть!!!"
-
Може, війна в Україні? Чи ви не знали? Багато людей після війни планують повернутися назад. І це правда
-
Я не платила нічого за пологи. У 6 пологовому у Києві. Пологи нормально прийняли. Скажіть ще, що я не з України і брешу
-
потім вже на перев'язки й процедури в дитячу поліклініку
-
я людина проста просто їхав в міську травму кожного разу
-
бо мозок дійсно формує нервові звязки стереотипів і узагальнень, і так вибудовується картина світу
-
це не філософія зовсім, просто коли ти усвідомлюєш що твої погляди й уявлення мають таке саме право на існування як і в іншої людини, то заодно й розумієш шо у вас різні картини одного й того самого світу
-
Філософія під’їхала…
-
головне навчитись приймати що може бути не тільки так як ти знаєш
-
та так і є
-
Так у обох напрямках😉
-
бо люди вони люди, а без узагальнень мозок відмовляється працювати
-
ну це розповсюджена штука маштабувати свій локальний емпіричний досвід на решту країни
-
Ви дуже все сприймаєте до серця! Хоча діалог був не з Вами…
-
просто різний досвід у людей, ділимось, може бути так, а може й інакше
-
Прикольно Ви самі із собою порозмовляли,…. Та самі себе образили…
20 Jan 2023, 21:20
55178/96484
about an hour ago