UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Це Ви так вирішили крапку поставити?🤔 Прикольно…. Але я просто помовчу… Ми з різних міст, з різних світів і нехай у Вас у Вашому світі все буде добре!
-
В мене так само, сформувалися за десять років життя в Канаді певні нервові зв'язки.. Але , з відкриттям програми екстренного виїзду для українці- дуже багато нейронних зв'язків зруйновано. Гарний досвід
-
Я не про позитивних чи негативних людей. Негативних намагаюся уникати. З позитивними -хочу проводити вільний час. Наприклад, як з родиною пані Тетяни. Мова йде про загальну ситуацію. Ну до прикладу - для новоприбулих українців зараз доступно те, про що я ще міг півтора року тому сказати- такого не може бути в принципі.
-
Деколи здається, що і так забаго сарказму по відношенню до себе 😁 Може треба бути самозакоханим егоїстом🫣
-
Для мене особисто - нічого не змінилося... Ну крім: виявляється, ще й так буває😁
-
Гарна машина. За якихось нещасних 20 тисяч. Не американських ,а канадських доларів
-
Та яка філософія. Це життя. Якщо ви скажете собі- я найкращий працівник на цій компанії чи в певній галузі, то у вас не буде ані стимулу, ані мотивації вдосконалюватися і розвиватися
-
В жодному випадку.
-
Усвідомлення того, що є поряд з тобою вправніші, розумніші, кмітливіші.