UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
і в кінечному результаті це нещаслива глибоко людина, яка через те що не змогла себе прийняти й полюбити тепер рахує що їй весь світ винен
-
це про те шо коли бачать в комусь щось погане то це найчастіше те що неподобається в собі
-
поясню думку, дуже важко жити коли ти сам себе не любиш і не поважаєш, в тебе тоді купа претензій до себе, а з претензіями до себе жити важко, бо це ж треба шось робить і мінять, тому людина починає висловлювати претензії до себе іншим людям
-
А я бачу,що поряд є добріші , чуйніші , розумніші люді ніж як. Це об'єктивно. І якось з цим доводиться жити😁
-
Кому беспроблемну машину? Повний привід 328 Ошибок нема Після гарного сервісу 230 пробігу 07 рік 6000
-
Володю, не найкращий працівник, а найкраща людина, як працівник я може й гівно останнє:)))
-
Якщо ви скажете собі- я найкращий батько в світі- це теж нічого не змінить.
-
Тільки не кажіть, що світогляд має властивість змінюватися з роками і під впливом обставин..
-
ми ж не говоримо про "не сунь пальці в розетку"
-
ну я про світоглядні речі
-
так не буває
-
А може в певних випадках,ваша точка зору, заснована на вашому особистому досвіді - і є єдиноправильною для всіх інших?
-
ну бо завжди треба робити над собою зусилля, людина від природи егоїстична й лінива тварина
-
Я приводив як приклади ті гарні людські якості, яких мені не вистачає.
-
а хто її знає? це вже за межею моїх компетенцій. Певне на тому моменті коли починаєш вчити інших жити вважаючи свою точку зору єдиноправильною
-
А де межа між замозакоханістю і реальною оцінкою себе в цьому світі? Ви ж не можете не погодитися,,що часто густо власна переоцінка веде до проблем ,а деколи і до особистих катастроф..
-
Всім привіт. Чи є в чаті професійні відеооператори, які займаються зйомкою спортивних подій?
-
Думаю якщо гіпотитично знайдуть докази існування розвинутого позаземного життя, чи всесвітня катастрофа, то під впливом страху можливо і буде якесь об'єднання частково
-
причому на тверезу голову, це рідкісний випадок коли може промайнути навіть не зовсім тупа думка))
-
Вам скучно читати пенсіонерське базікання..вибачте... А які питання вас турбують?
20 Jan 2023, 21:20
55224/96467
about 10 hours ago