UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Питання було в проблемах людства
-
а причому тут взагалі війна?
-
Ну в індусів ітд війни немає, вот їх тут так і тримають, навіть pr роздають на ізі. А тут ситуація трішки різна
-
ну це понятно:) я просто здивувався самому слову:)
-
В нас це мануальний терапевт, мабуть
-
Це як хіромант
-
вперше чую слово хіропрактик
-
Chiropractor он же хиропрактор или те кто любит править кости. Псевдо медицинское направление которое почему-то популярно в массах.
-
Не, они реально хрумкают кости. Вот только историй когда обычные люди остаются парализованными или умирают тоже хватает. Лично я никогда не дам кому-то без медицинского образования что-то вправлять в позвоночнике.
-
Я чужими морквами не интересуюсь
-
понять як в чужих руках морква товща
-
Как понять «піар роздають на ізі» ?
-
о, тепер зрозумів, це з області цирконієвих браслетів й пірамідок юшинсе, дякую
-
це завзятий спецаліст прям був:)))
-
Недавно в новостях было что акупунктурой прокололи лёгкое и оно коллапснулось. Про гомеопатию вообще говорить не буду
-
Ну є спеціальні програми для них, дають при вїзді пр, за умови що треба відпрацювати рік тут. Хз чи провінційна це програма яи федеральна. І ще людину поручителя треба знайти, яка несе якусь відповідальність чи не несе. Завтра попитаю таких ще. Я так не розпитував
-
Всім привіт 👋 Скажіть, будь ласка, можливо знаєте, хто може допомогти з переїздом, я готова заплатити
-
з наступним сімейним в мене вже була розлога співбесіда про доказову медицину:))
-
гомеопатична акапунктура:) якось почув таке від сімейного лікаря в Україні:)))
-
Tatiana Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
20 Jan 2023, 21:20
55301/96392
about an hour ago