UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
питання від альтернативно розвинутих членів чату, а якщо я запоров заявку на бенефіти, й мені прислали новий бланк з проханням заповнити коректно, але цього разу шарового конверту не дали, то на яку адресу відсилати, і як взагалі повинен виглядати процес, я паперові листи в житті не відсилав))
-
Просьба к админам! Закрепите пост с петицией - это очень важно на PR, для всех, кто сейчас имеет apprenticeship. Ну и те, кто не имеет, подпишите, пожалуйста. Для вас это 5 минут, а для многих шаг к PR! Это упростит получение PR для огромного количества людей, находящихся тут и уже почти отработавших год, а также для всех, кто все еще приезжает. Спасибо.
-
Перейдите по ссылке из последнего закрепленного поста, пожалуйста, а там далее все интуитивно)
-
Апрентіс це типу учень, journeyperson це уже з робочим дипломом га руках
-
The CUAET is a special, accelerated temporary residence pathway for Ukrainians seeking safe haven in Canada while the war in their home country continues. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-launches-new-temporary-residence-pathway-to-welcome-those-fleeing-the-war-in-ukraine.html
-
Так мы temporary resident, в чем проблема?
-
Доброго дня. Така ситуація: мені прислали чеки "мостом". зараз повернулася в Україну. чи можу я поставити цей чек на рахунок приватбанку ?
-
По цій програмі одразу journey можна отримати, якщо є освіта
-
НОВИНИ щодо реєстрації громадян України в Альберті на професійно-технічні навчальні програми (наприклад, електрика, зварювальника, механіка тощо) на основі робочого дозволу CUAET: Громадяни України, які проживають як тимчасові резиденти в Альберті з дозволом на роботу виданим на основі програми CUAET, мають право зареєструватися на професійно-технічні освітні програми, якщо вони відповідають одній із вказаних нижче умов: - обрана програма потребує теоретичного навчання тривалістю менше 6 місяців (26 тижнів); - обрана програма потребує теоретичного навчання тривалістю більше 6 місяців (26 тижнів), але аплікант успішно здав необхідні іспити, щоб скоротити загальний час теоретичного навчання до терміну менше 6 місяців (26 тижнів). - аплікант отримав схвалення від Міністерства імміграції, біженців та громадянства Канади на участь у професійно-технічній навчальній програмі. Під час реєстрації всі громадяни України повинні вказати своє українське громадянство в заявці, щоб повідомити Реєстратуру, що вони мають право пройти професійно-технічну навчальну програму на основі дозволу на роботу виданого по програмі CUAET. СЛІД ЗАУВАЖИТИ, що ці заходи є тимчасовими та можуть бути змінені у будь який момент. tradesecrets.alberta.ca/sources/pdfs/forms/Information_for_Ukrainian_Citizens.pdf
-
Це інше. все одно через wes якісь години зарахують