UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
ТИМЧАСОВА РОБОТА ВАХТОВИМ МЕТОДОМ на REMOTE CAMPS(ALBERTA) Torch Industries Ltd обслуговує працівників нафтової та газової промисловості в Альберті та Британській КолумбіЇ (будує трейлери, забезпечує їх чистоту та якісне харчування працівників). ПОСАДA: General Labour. ГРАФІК РОБОТИ: Тривалість зміни 10 годин (з перервами на ланч та coffee brake), 21 день поспіль з перервою 7 вихідних днів. ОПЛАТА: $20 - 25/годину, в залежності від досвіду, overtime оплачується 1,5 ставки згідно з законом. Досвід роботи на будівництві обов’язковий. Під час роботи на проекті, проживання та харчування забезпечується безкоштовно. Перевезення до/з проектів забезпечується безкоштовно з офісу в Едмонтоні. Орієнтовна тривалість роботи 2-3 тижні. Після закінчення проекту можливе переведення на інший проект (за згодою сторін). Я допомагаю з англійською при проходженні співбесіди, але для роботи необхідний мінімальний рівень володіння англійською B1. Для отримання роботи необхідно мати Work Permit, SIN, банківську інформацію. Для отримання запрошення на співбесіду в офісі в Едмонтоні, будь ласка, надсилайте своє резюме (із зазначенням рівня англійської) на annahaswork@gmail.com із заголовком TORCH INDUSTRIES LTD - GL. Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням torchremotecamps.com/
-
Які східняки?))
-
Урдесанчи)
-
Чиназес)
-
Мы просто люди более 😂😂😂
-
А точно 😂
-
Ты што не може буть 😂
-
Так во всей Украине на самом деле )
-
Тоді Ви молодець! Я також підписала, хоча мене це ніяким боком не стосується… але може допоможе іншим нашим співвітчизникам!
-
Згадайте як воно було 😂
-
youtu.be/C11UMrkwGiY
-
Руки підійми 😂
-
Все
-
10 килограмм травы
-
Шо там лежить ?