UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Перед тем как делать массаж, нужно сделать снимок спины, а то могут такое намасажить, что потом с кровати не встанете :(
-
Vitalii Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
StN_Co Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Всей спины сзади и снимок сбоку (сторона ушиба)
-
У вас снимок ребра или спины, позвоночника ?
-
У меня есть снимок, так как изначально переживала, что либо перелом, либо трещина в ребре
-
Зависит от компании где работает. Некоторые покравают а некоторые нет. Некоторые требуют направления а некоторые нет. Некоторые покрывают полностью а некоторые 80 процентов или меньше.
-
Привіт, серед українців так, серед канадців - ні.
-
Цікаво... Привіт! Телеграм популярний в Едмонтоні? Серед українців?
-
Дякую! Тоді сходжу до сімейного лікаря)
-
Масаж не покривається бенефіт. Може покриватись фізіотерапія. Але вам потрібно щоб лікар сімейний дав направлення.
-
Это уже хорошо! Дискуссия была вверху чата, одни говорили что бенефиты не покрывают куаетовские, второй доказывал что покрывают, но к общему не пришли , так как никто у массажиста не был.
-
Есть подработка на длительный срок для парней и мужчин, срочно! Работа физическая, все покажем, недели 3, возможно и дольше. Оплата сразу. Возможно и остаться на постоянку. North of Edmonton. Пишите в ЛС.
-
добрий день, група.Хтось уже звертався до цього хлопця verify numer стосовно його пропозицій на роботу? хтось може поділитися враженнями?
-
Дякую за відповідь! Випадково попав на цей чат, а у мене в Едмонтоні однокашник по КПІ... Правда мені вже 67, а йому 62 роки. Давно не спілкувалися. Подумав - може він теж тут "тусується".
-
Спробуйте написати його імʼя та фамілію, можливо відгукнеться. Але така вікова категорія більше сидить у ФБ. Тому можете пошукати його ще там, в місцевих групах :)
-
Я могу в личку скинуть
-
Дякую! Я не хотів би цього робити, бо людина, можливо, буде проти... У всякому разі - дякую вам!
-
Аааа. Тогда извеняюсь
-
Питання було за бенефіти по КуАЄТ. Я так зрозуміла. Логічно, що по бенефітам від компанії люди питають в компанії а не в чаті.
20 Jan 2023, 21:20
55562/96624
about 5 hours ago