UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Спробуйте написати його імʼя та фамілію, можливо відгукнеться. Але така вікова категорія більше сидить у ФБ. Тому можете пошукати його ще там, в місцевих групах :)
-
Я могу в личку скинуть
-
Дякую! Я не хотів би цього робити, бо людина, можливо, буде проти... У всякому разі - дякую вам!
-
Аааа. Тогда извеняюсь
-
Питання було за бенефіти по КуАЄТ. Я так зрозуміла. Логічно, що по бенефітам від компанії люди питають в компанії а не в чаті.
-
Дякую всім за поради. В першу чергу звернусь до сімейного лікаря!)
-
При деяких проблемах зі здоров'ях масаж тимчасово може навіть бути протипоказаним. Тож самостійно собі призначати масаж, без рекомендації лікаря, трохи ризиковано
-
Marina Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Усім привіт. Є тут хтось з Очакова Миколаївської обл? Якщо є, напишіть мені в приват, будь ласка. Знайомий не може вийти на зв’язок з батьками, розшукуємо їх
-
Daria Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Вам правильно уже посоветовали, что нужно быть очень осторожным с массажем. Добавлю, что без НПВС не обойтись - Мовалис или Нимесулид на крайняк ибупрофен, а также исключить физические нагрузки. Наоборот покой нужен, какой массаж
-
Курс на сьогодні якщо комусь цікаво
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Доброго ранку. ❗️Перездаємо свою квартиру. Буде вільна з 1.08.2023 ❗️СтАльбер, біля центрального моллу, дуже зручне розташування. ❗️Наш термін оренди до 1.10.23, потім можливе продовження. ❗️2 спальні, один санвузол, кухня, гостинна, гарний вигляд з балкону та вікон на річку. ❗️Деякі меблі лишаємо безкоштовно. ‼️Готова відповісти на всі питання.
-
Александра Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Доброго дня, є питання як і коли можливо віддати дитину до школи, хто може розповісти покроково що робити 15 років, тільки шо закінчила 9 клас
-
Dmitriy [2005691940] Вы используете запрещенное слово. Действие: Обеззвучен 🔇 до 20/07/2023 02:50.
-
Виктория Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Всім привіт , де можна купити уніформу медичну?
-
Marks
20 Jan 2023, 21:20
55577/96626
about 14 hours ago