UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт. Хто знає, чи підійде apprenticeship для отримання PR?Наприклад сантехнік, треба 4 роки навчання і роботи. Де приблизно 10 місяців на рік іде праця а 2 місяці навчання. А також ще питання щодо підтвердження досвіду. Чи можна отримати PR якщо підтвердити досвід у певній професії?Чи є такі програми ?Або поділіться своїм досвідом хто вже якось підтверджував свій досвід або диплом і отримав на основі цього сертифікат для роботи у Канаді. Дякую , гарного дня.
-
У цьому випадку я не підкажу. Нажаль.
-
Ситуація в тому що не дали дітям візітор рекордс через технічний збій. Тепер порадили поїхати в аеропорт, але думаємо чи можна в будь який час чи їхати зранку
-
В секс шопе😁
-
Ворк перміт дадуть у будь-який час прибуття літака, якщо вас цікавить саме це.
-
Андрій Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Телус просить 120+ доларів щомісяця на безконтрактній основі за інтернет, що фінансово мені не підходить Або ж підписати контракт на 2 роки і платити менше (інтернет в них лайно в моєму будинкові і бажання підписувати контракт в мене також немає) Чи є якісь більш вигідні пропозиції від операторів/провайдерів тут?
-
И кстати вопросов по работе нету
-
Ну хз, у меня телус, да дороговато 100 в месяц, но скорость 250мб, оптоволокно