UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Це просто вхід на 10 днів 33сад або 18 на один день?
-
Ви шукаєте квартиру? Ми пропонуємо гарну, нещодавно відремонтовану квартиру для новоприбулих з України. Зараз вільна. Квартира підходить для пари або пари з однією дитиною, або для 3 дорослих. На перші 6 місяців, $700 на місяць, потім $900 на місяць + комунальні послуги. Домашні тварини не допускаються. Про дім Це гарний, нещодавно відремонтований з великою кількістю природного світла у підвалі дому. Є велика вітальня та 2 спальні : 1 з великим ліжком, 1 з односпальним ліжком. Є великі шафи для зберігання. Там вже є всі меблі, телевізор, кухонні речі, плита, духовка, мікрохвильова піч та пральні машини. Є двір та город, та місто паркування однієї машини у ґаражі. Це на тихій вулиці у гарному районі Jasper Park, недавно з торговий центр Meadowlark, 15хв пішки до супермаркетів (Walmart, Safeway, IGA, Dollarama), аптек, ресторанів, клініків,банків, тощо… Є теж часто автобусів до центру (5км). --- Зацікавлені? Заповніть форму заявки тут: tally.so/r/wa5Q4b
-
Lucy Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Hey everyone
-
Тоже склоняюсь к этому, но хотелось бы собрать побольше информации.
-
А как в Шервуд парке с украинскими магазинами и товарами? Есть творог наш, кефир, гречка и нормальная селёдка? Для нас это очень важно, в Саскачеване тяжело с этим.
-
Неварто.
-
Стоит ли или нет?
-
Я переїхав з Саскатуну в Едмонтон. Який саме досвід вас цікавить?
-
Шалом эврибады! Сейчас живу в Саскачеване. Думаю переезжать в Эдмонтон. Хочу взвесить все за и против. Кто уже переезжал из Саскачевана в Альберту или из Альберты в Саскачеван, поделитесь, пожалуйста, опытом. Спасибо 🙏
-
Для украинцев льготный тариф, надеюсь?
-
Вот я и думаю, шило на мыло получается :(
-
Я думал Вест Эдмонтон Мол тоже в Шервуд парке. Ошибался. Жаль