Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat

UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
96.8k Posts 5.8k Posters 172.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Всем привет!вопрос к новоприбывшим ,где вы брали авто в кредит?Может какие-то диллершопы ,какой первоначальный взнос?Или возможно можно где-то без него?Официальная работа 3 месяца есть.подскажите пожалусйта
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Могу порекомендовать дилершип, в котором я покупал машину. У них хорошие б.у. машины. Дают кредит. Capital city motors. Если, скажите, что порекомендовал обратиться к ним Алекс из Украины- отличный сервис и скидка обеспечены 👌
    1 Reply Last reply
    0
  • t560008642T Offline
    t560008642T Offline
    Ylia Gavriliuk
    wrote on last edited by
    moloko.ticketleap.com/kozakytoronto/
    1 Reply Last reply
    0
  • t560008642T Offline
    t560008642T Offline
    Ylia Gavriliuk
    wrote on last edited by
    Всім привіт, шукаю компанію щоб поїхати на концерт гурту Kazak System в Торонто) якщо є хтось хто теж хоче, а немає з ким ) буду рада доєднатись)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Игорь
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Разные марки, лучше всего приехать по месту и смотреть, тест драйвить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Игорь
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста а какие марки авто там? Все подряд или какие-то определение марки авто?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Aleksandrova
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Можливо, є серед вас люди, які жили в Калгарі, а потім вирішили переїхати в Едмонтон? Напишіть, будь ласка, ваші враження, чи варто переїжджати, чи не пошкодували? Буду дуже вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла Ващенко
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Потрібна допомога тих, хто має досвід вирішення непорозумінь із лендлордом. Апартамент. Напишіть в особисті, будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1933644865T Offline
    t1933644865T Offline
    Петя
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Можливо є серед вас люди, які потребують послуги бейбісітера. Я з багатодітної родини, відповідальний та охайний, розмовляю 4 мовами, і є досвід за доглядом за дітьми. Буду вдячний за поширення інформації!
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ukfree Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t403626891T Offline
    t403626891T Offline
    Čarodějka
    wrote on last edited by
    Привітик Хтось може підказати де в Едмонтоні можна поміняти скло на айпад
    1 Reply Last reply
    0
  • t856501770T Offline
    t856501770T Offline
    Ukfree
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня. Я б хотів переїхати до Едмонтону,але не маю поняття взагалі де шукати роботу,маю резюме на руках. Підійдуть будь які вакансії,тому,що це буде перша робота в Канаді. Буду дуже вдячний за будь яку інформацію…
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ukfree Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    t.me/buyselledmonton/298/7437
    1 Reply Last reply
    0
  • t442287527T Offline
    t442287527T Offline
    Darina Sebova
    wrote on last edited by
    Концерт в Едмонтоні, який ви не хочете пропустити! Усі виручені кошти будуть передані українській армії! 🇺🇦 📍ЕДМОНТОН 12 серпня 6:00 pm 10629 98 St NW (МУНО) За підтримки @unyf.alberta Насолоджуйтесь каверами на улюблені українські поп-рок пісні та підтримайте тих хоробрих чоловіків і жінок, які борються за свободу України прямо зараз 💛💙 ❗️Будь ласка, зареєструйтесь, щоб отримати безкоштовні квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/e/mriya-band-charity-concert-tickets-682233557937?aff=oddtdtcreator На вході у вас буде можливість залишити донат для армії! (тільки готівка, вітається будь-яка сума!) Давайте запалимо цей вечір разом! 🔥 Наш Інстаграм: www.instagram.com/mriyaband/ Наш Facebook: www.facebook.com/mriyamusicband
    1 Reply Last reply
    0
  • t6015223144T Offline
    t6015223144T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви лише прилетіли або переплачуєте за звʼязок, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Julio Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Эйприл Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    разовий оф-топік (для тих, хто в Едмонтоні): на 4 серпня з 17:45 до 20:00 у мене є 20 безкоштовних квитків в TELUS World of Science, правда лише в одну зону CURIOS CITY. telusworldofscienceedmonton.ca/explore/experiences/curiouscity/ Організатор рекомендує для дітей віком до 8 років якщо цікаво, заповніть форму forms.gle/hVS7Cq7dXvWvZZ86A
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags