UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт друзі. Допоможіть будь ласка . Потрібен перекладач на завтра на співбесіду. На 10:30 ранку . Не обов'язково сертифікований. Просто щоб добре знав англійську . Тривалість приблизно годину.
-
Доброго дня підскажіть будь ласка футбольні клуби де можна віддати своїх дітей
-
Можу допомогти 🙌
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
🙌🏼чи є хтось,хто ходить на курси анг. в Norquest College? Скільки ви чекали,щоб потратити? Мені сьогодні сказали що лист очікування до 8-ми місяців🫣🤷🏻♀️ От і питання, чи це 8 місяців чи і може бути швидше ?
-
Мені теж так відповіли.Запитала,чи можливо скоріше-відповіли,чекайте дзвінка🤷♀️
-
Я в минулому році чекав 4 місяці. А зараз це цілком реально, багато людей прибудо
-
Andrew Hawkins Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Дякую
-
Клуб Forza має українських тренерів
-
Ірина Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
👍😊
-
Всем привет, планируем переезжать в Эдмонтон. Посоветуйте, пожалуйста, хорошие районы. Желательно, чтоб тихий, спокойный с красивой природой, с более менее развитой инфраструктурой. Спасибо 😊
-
Доброго дня! Звертаюся по допомогу для мого знайомого захисника з України , який зараз знаходиться на Херсонському напрямку! Будь ласка 🙏 не будьте байдужими хто скільки зможе , для вас 10 доларів це не гроші , а захисникам велика допомога🙏 send.monobank.ua/jar/ABYizr17t8
-
Olha Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Привет, подскажите где можна купить секретку? В машине не оказалось от предыдущего хозяина
-
Еду,спрошу у них
-
У меня во всех машинах секретки были в пластиковых кошельках красного цвета с маркировкой Canadian tire
-
Спасибо
-
Искал не нашел
20 Jan 2023, 21:20
56008/96607
about 11 hours ago