UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую. Чула що там до півроку чекати треба,може знаєте якісь недорогі курси?
-
Піти до Social Catholic centre, здати іспит та отримати лист з безкоштовними курсами
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка , В якому Registry Едмонтону або його околицях працюють наші люди? Українська або російська мова. Дякую.
-
Щоб в найближчій час почати навчання
-
Якось дуже дріб'язно стільки зусиль за якісь копійки
-
Благодарю. Стиралка на этаже или в подвале дополнительно оплачивается? Или если она есть, то пользуйся сколько хочешь? И какой примерно счёт за электричество может быть на 1-бэдрумные апартаменты?
-
Це дивлячись де оберете
-
Кто подскажет - можно ли проходить курс First Aid онлайн?
-
За стіралку Вам потрібно уточняти у того, у кого Ви арендуватимете кімнату, бо умови користування нею різні. Але як правило стіралка платна.
-
Так, пральна машина платна. У мене в ком'юнити коштує від 2 доларів, але якщо додаєте температуру, або ступінь забрудненості, то дорожче. Але в різних місцях по різному. Сушка за окрему плату, також 2 долари, але можна обійтись і сушити речі дома 🙂 Зазвичай час прання з 8 до 22. Користуйтесь стільки, на скільки грошей вистачить 😂 Оплата за електроенергію приблизно 50 доларів на місяць +/-
-
Дякую
-
Так)
-
Добре. Та вибрати лікаря ,хто має вільне місце?
-
З цього👇🏻 albertafindadoctor.ca/
-
Я не маю поняття з чого починати
-
Баксів 35-40 за енергію, але звісно все залежить як ви використовуєте
-
Ви вже знайшли того що бере? Чи в чергу?
-
Підкажіть будь ласка,як зареєструватисьдо сімейного лікаря? Треба йти до найближчого медичного центру,чи до лікарні ? В реєстратурі заповнити папери,як це відбувається скажіть будь ласка. Мови можна сказати не знаю,через перекладач спілкуюсь
-
Ещё такой вопросик. Сколько может стоить ещё интернет? И оставлять автомобиль возле дома на дороге допускается? Если нету своей парковки у дома.
-
Знов таки все залежить від того, де орендуєте житло. Від 10 до 50 доларів на місяць. В контракті є умови оренди парковки Інтернет залежить від провайдера. Тут в чаті є хлопці, які можуть відповісти, але їм також треба знати Вашу локацію, щоб запропонувати умови. Ну і тарифи теж різні. Від 60 до 150 доларів, може і вище.
20 Jan 2023, 21:20
56273/96554
about 5 hours ago